Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik meddig bírjátok ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik meddig bírjátok ki megcsalás nélkül, ha a baratnötök elutazik?

Figyelt kérdés

Ha szeretitek a baratnötöket, jó a kapcsolat, meddig bírjátok szex nelkul a szex megiscsak szex.....

Mondjuk ha elutazik 1-1,5 hónapra

2021. szept. 21. 09:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos munkánk miatt előfordul hogy távol vagyunk egymástól hetekig. Leghosszabb idő 2 hónap volt. Kibírtuk, videóchateltünk, ott néha húztuk kicsit egymás agyát hogy legyen egy kis izgalom. És teljesen jól elvoltunk.

Szeretem a barátnőmet, nagyon, emiatt soha eszembe se jutna megcsalni, ha eljutnék erre a pontra, akkor szakítanék, mert akkor már nem szeretném valószínűleg hisz másra vágynék.

Elhiszem hogy sok olyan pali van aki nagyjából azon a szinten van, hogy nem képes a szexuális ösztönein felülemelkedni, de nem mindenki van így. 🤷

2021. szept. 21. 12:01
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
ilyen kérdéseket szerintem a ValóVilág válogatáson tesznek fel csak, ahol ha 1 hónapot válaszolsz, akkor automatikusan mehetsz a villába.
2021. szept. 21. 12:10
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Az attól függ mennyire erős a kapcsolatban az érzelmi kötődés. A félrekúróknak az sem kell hogy elutazzon a nőjük. Akik meg szeretik egymást azok kibírják 2 hónapig - persze ettől még naponta kivernék.
2021. szept. 21. 12:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%
Én addig várnék ameddig kell mert akivel vagyok azt szeretem és vele a legjobb a szex úgyse tudják pótolni nem lépek félre mert nem éri meg a prosti meg el viszi az összes pénzem :D jobb a faszverés magamnak vagy valami mű vagina addig de meg ha haza jön akkor neki gatya mehet a maraton :D
2021. szept. 21. 12:25
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Bármeddig. F.szverés.
2021. szept. 21. 12:47
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
Szépen lassan kijön hogyha megcsal a pasid azért te vagy a hibás hogy olyan pasikkal állsz le akiknek csak egy strigula vagy aki mondjuk úgy megy oda hozzád hogy: 1000 nótát ismerek de most 1 se jut eszembe pedig neked mindet elénekelném (ami szerintem elég gáz duma az egyik csaj ismerősömet egy srác így akarta felszedni) nem biztos hogy a fenti kommentelők közé tartozik 🤣 ha neked meg ez jön be akkor semmin nem kell csodálkozni 😀
2021. szept. 21. 13:09
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Akármeddig.
2021. szept. 21. 13:16
 18/20 anonim ***** válasza:
25%
Amíg kiérünk az állomásig,aztán onnan már lehet nem egyedül jönnék haza... :-) Bocs!Én nem vagyok a gyakori kamugépe! :-)
2021. szept. 22. 10:33
 19/20 anonim ***** válasza:
88%
18 kamugép az anyád! attól, hogy neked nincs gerinced, másoknak még lehet.
2021. szept. 22. 11:23
 20/20 anonim ***** válasza:
100%
18 azért ne vegyél mindenkit 1 kalap alá magaddal 🤣
2021. szept. 22. 12:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!