Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik meddig bírjátok ki...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik meddig bírjátok ki megcsalás nélkül, ha a baratnötök elutazik?

Figyelt kérdés

Ha szeretitek a baratnötöket, jó a kapcsolat, meddig bírjátok szex nelkul a szex megiscsak szex.....

Mondjuk ha elutazik 1-1,5 hónapra

2021. szept. 21. 09:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
95%
Míg haza nem ér. Megleptelek mi?
2021. szept. 21. 10:01
 2/20 anonim ***** válasza:
98%
Lenne kísértés, az biztos, de ki bírnám. De a faszverés menne, ezerrel :D
2021. szept. 21. 10:07
 3/20 anonim ***** válasza:
40%

Ha lenne diszkrét partner, akkor a férfiak nagy többsége simán kihasználná a lehetőséget. Vagy egy pár menet egy jobb prostival, ha olyan a helyzet.

Klasszikus helyzet, amikor nem derül ki, nem tudsz az asszony előtt lebukni, mert nincs itthon.

2021. szept. 21. 10:10
 4/20 anonim ***** válasza:
79%

Ameddig távol van. Több olyan exem van, főleg ex szexpartnerek akik szoktak próbálkozni, hivogatnak. Csak egy telefonomba kerülne.

De őszinte ember vagyok. Nem akarok hazudni senkinek és nem is tudok.

2021. szept. 21. 10:24
 5/20 anonim ***** válasza:
97%
Hat.. fel eve nem szexeltem a felesegemmel. Most el kellett utaznom egy honapra kulfoldre, hat nehez ugy, de birom meg.
2021. szept. 21. 10:42
 6/20 anonim ***** válasza:
97%
Ha szeretem, akkor marok marcsával kibírnám.
2021. szept. 21. 10:50
 7/20 anonim ***** válasza:
97%
Ha szeretem, akkor ameddig szükséges, ha nem, akkor meg teljesen mindegy.
2021. szept. 21. 10:52
 8/20 anonim ***** válasza:
97%
Nem csalnám meg elég érdekesen vélekedek a témában 😀 szeretek mindent megadni a barátnőmnek ide tartozik a hűség is megadom neki azt a "luxust" a mai világban hogy nem csalom meg, de ennek ára is van 🤣 ha elutazik vagy egészségügyi ok van a háttérben vele maradok ha pedig nincs szex úgy hogy semmi sem gátolna benne, akkor viszont otthagyom
2021. szept. 21. 11:00
 9/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem erre számítottál mi kérdező?

Kiderült hogy a férfiak nem is olyan gerinctelenek hogy 5 perc után félredugnak.

2021. szept. 21. 11:21
 10/20 anonim ***** válasza:
100%

Bármeddig.

Nem azért vagyok kapcsolatban hogy megcsaljam.. inkább masztizok mint félre kurjak

2021. szept. 21. 11:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!