Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ha valószínű, hogy szex lesz milyen előkészületeket szoktatok csinálni?
Figyelt kérdés
Testeteken, környezetben, lakásban...2021. szept. 20. 11:37
11/13 anonim válasza:
Zuhany, szőrtelenítés, takarítás. De ezeket akkor is, ha nem lesz szex, meg akkor is így lenne, ha nem lennék kapcsolatban és egyedül laknék.
12/13 anonim válasza:
Semmi extrát. Együtt élünk, szóval gyakori a spontán szex. Alap, hogy itthon tiszta vagyok, figyelek a higiéniára. Max kifutok pisilni. Mindig csupasz vagyok, nekem így tetszik, szingliként is így volt.
13/13 anonim válasza:
Hajmosas, balzsam, furdo, sarokreszeles, borradir(hajlamos vagyok a benott szorszallakra) , szortelenites, testapolo, hintopor (szinten az erzekeny bor miatt) (hajszaritas neha), fogmosas, szemoldokszedes, porszivozas, felmosas, beagyazas. Termeszetesen csak a kapcsolat legelejen :D utana ez lecsokken zuhanyzasra es szortelenitesre, majd olykor csak zuhanyzasra. De azert neha-neha akkor is vegigjatszom ezeket, neha jol esik, sokat dob az onbizalmamon, hogy puhanak, selymesnek es illatosnak erzem magam mindenhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!