Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Formás testű, szép arcú,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Formás testű, szép arcú, fenekű lány elvárja azt hogy nagy farka legyen a barátjának?

Figyelt kérdés
Most ismerkedem egy nagyon szép lánnyal de nekem nincs olyan nagy farkam. 13-14cm kb.
2021. szept. 20. 09:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
91%
Értelmes, normális, figyelmes pasit "várnak el", megfelelő személyiséggel, stílussal, kisugárzással. S bocs, de ha a pélóméret miatt aggódsz s inkább annak a méregetésével vagy elfoglalva az udvarlás a csaj meghódítása helyett akkor tökmindegy mekkora a méreted, úgysem jutsz el vele az ágyig.
2021. szept. 20. 12:14
 12/18 anonim ***** válasza:
91%
Ne parázz rá amúgy nem jól tippelnek a nők 90% szerintem volt pár lány aki látta már a farkam és azt mondták 17-18cm pedig csak 14cm 5-6cm vastag nagyot akarnak de ezt is nagynak látják
2021. szept. 20. 12:19
 13/18 anonim ***** válasza:
91%
Az enyémre sem volt eddig panasz, pedig szerintem nem olyan nagy, bár volt csaj aki azt mondta hogy hatalmas. Csaja válogatja kinek mekkora a jó.
2021. szept. 20. 12:31
 14/18 anonim ***** válasza:

12es

Én is azt hazudtam a legelső barátnőmnek a 15 centisre, hogy 18 centis, és maximálisan elhitte. Igaz, ő is tapasztalatlan volt, neki is csak 1 pasija volt előttem. Mondjuk az a vicc, hogy én is elhittem, mert rossz technikával mértem, utólag tudtam meg.

2021. szept. 20. 16:05
 15/18 anonim ***** válasza:
#14: nesze neked pontosság. Már értem, miért 18 centi itt mindenkinek. 🤣
2021. szept. 20. 16:09
 16/18 anonim ***** válasza:

15#

12 es vagyok nem kell kamuzni be csapja magát sok lány én nem hazudok nekik csak azt mondom tippeld meg mekkora de a vastagságát is és olyan számokat mondanak ,hogy csak na :D :D Ritka aki el találja

2021. szept. 20. 16:13
 17/18 anonim válasza:
Annak hogy ki mekkora farkat preferál, az ég világon semmi köze nincs ahhoz hogy hogy néz ki, hogy szép e, vagy csúnya. Normális esetben senki nem "vár el" semmit ilyen téren a másiktól.
2022. aug. 10. 21:26
 18/18 anonim ***** válasza:
"Formás testű, szép arcú, fenekű lány" -nak nem a farkakkal vannak kívánalmai, hanem a pénztárca vastagságával
2022. aug. 11. 14:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!