Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Buliban (Budapest) van esély...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Buliban (Budapest) van esély szexelni nem átlag alatti pasikkal? (Nem kérek itt ajánlatokat köszönöm)

Figyelt kérdés
2021. szept. 20. 00:44
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
67%
Ja látom nem pesti vagy, akkor: bob, yellow, heaven, lock. Ezeket nézd meg, jókat hallottam róluk
2021. szept. 20. 01:02
 12/29 anonim ***** válasza:
100%
#11 ezeken a helyeken nem a kinézet alapján "nem átlag alattiak" a pasik inkább sznobságban s hozzávaló felhozatalként a csilláron is golddiggerek lógnak 😂
2021. szept. 20. 01:51
 13/29 anonim ***** válasza:
64%
#12: sajnos ez van. Ha nem 18 évesekkel akarsz bulizni vagy igénytelen pocakos 50es kiéhezett apukákkal, akkor bizony ezekre a helyekre kell menni. Mellesleg nem tudom miért van összefüggés, de a pénzesebb férfiak sokszor jobban is néznek ki. Tehát végső soron ha neki jó pasik kellenek, ezekre a helyekre érdemes menni. De mint ahogy írtam korábban, nagyobb is lesz a konkurencia. Sok az ilyen plasztik csaj, aki pénzre utazik. A kérdező majd eldönti, mi alapján választ és hova megy majd, én csak tippet adtam. Én nem járok ilyen helyekre, semmilyen szórakozóhelyre, de voltam már 1-1 alkalommal régebben, illetve barátnők tapasztalatait is ismerem
2021. szept. 20. 02:17
 14/29 anonim ***** válasza:
46%
és ki akart itt neked ajánlatot tenni? 🤷
2021. szept. 20. 07:22
 15/29 Mathus ***** válasza:

a kérdésre: furcsa fétis, olyan középsulis (vagy kapuzárásos), no de sebaj. btw, miért gondolod azt, hogy te lennél a jó választás? mi az ami miatt azt gondolod, hogy téged a húspiac átlaga fölé emel? mit akarsz, dugni egy viagrás autónepperrel?

voltam irodalmi esten, amit iszogatás követett, ott is lett volna alkalom, meg bölcsészkocsmás koncert után. vagy téged ez a plázás-vonal vonz? nilyen "bulinak" kell lennie?

2021. szept. 20. 09:15
 16/29 anonim ***** válasza:
Attól függ hova mész, de azért mindenhol vannak jó pasik (gazdagok, jól néznek ki).
2021. szept. 20. 11:41
 17/29 anonim ***** válasza:
A prolik melyik szorakozohelyre jarnak? Nekem azok jonnek be (eskuszom nem vicc)
2021. szept. 20. 17:55
 18/29 Mathus ***** válasza:

#17: Budán ott a Kétlyukú, a Mammutnál, az elég egyszerű darab :))

BTW, vannak klasszikus, mindent túlélő helyek, amik ugyan nem bulizásra termettek, de amit ígérnek, azt hozzák. Ilyen a Vittula a Blahánál, ami a személyes kedvencem.

2021. szept. 20. 18:53
 19/29 anonim ***** válasza:

13-as!

A pénz szépíti meg neked őket. Mi a különbség a gold digger kvák meg a kérdező között?

Barátnőid is rbancok?

2022. márc. 15. 16:53
 20/29 anonim ***** válasza:
Ez egy kamu kérdés. Vagy ha nem, akkor a kérdező egy krva, aki idegenekkel akarja bszatni magát. Miért?
2022. márc. 15. 16:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!