Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Buliban (Budapest) van esély szexelni nem átlag alatti pasikkal? (Nem kérek itt ajánlatokat köszönöm)
Mire gondolsz nem átlag alattira ? Méretre vagy személyiségre ?
Van lehetőség amúgy, de szerintem a buliba kerüld inkább ezt, nekem egyik se jó élmény ami szórakozóhelyen történt.
Szerintem is és sokak szerint is szép nő vagyok. Viszont nem járok igazán bulizni. Viszont egy nagy vágyam van h valakivel egy szórakozóhelyen szexelhessek (persze védekezve)
Alap járaton is kapnék szexet, de engem az vonz h idegen és ott van. Nincs semmi tervezés vele. Viszont sok barátnőm azt mondja az ilyen helyekre inkább a rondább pasik mennek alkalmira felszedni.
#3 pfffffff... tévesek a barátnőid információ. Pont olyan hülye általánosítás mint amikor a szép nőkre mondják hogy á csak a gazdag pasikra hajt, meg csakis főorvos lehet a fickója, vagy megközelíthetetlen stb.
Szerinted a sármosabb pasik nem szoktak úgymond csajozni, avagy nincs köztük olyan aki eléggé szabadelvűként akár a szórakozóhelyen (toaletten, v. mögötte) csinál ezt-azt? Ez személyiség és habitus nem pedig külső kinézet függvénye.
Persze, csak akkor olyan szórakozóhelyre kell menni, ahova a 'fullosabb' emberek járnak. Pl egy ötkertbe csak tinik vannak meg külföldiek, mori2 szintén elég redva, de egy bobban már rögtön vannak idősebb, szemrevalóbb egyedek. Viszont ott nyilván nagyobb a konkurencia is.
Egyébként meg mindenhol megfordulnak ilyen olyan pasik, meg ugye szubjektív is ki a helyes. Azért általánosságban van egy igényességi szint, ami jelelmző az egyes helyekre. Eszerint kell elmenni ide vagy oda.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!