Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit választanál?
Egy kedves és számodra nagyon vonzó és szép, titokzatos lányt, de nem szereti az anált, és az orált, szereti, de nem fontos számára a nyalás. Minden pózban benne van.
Vagy
Egy aranyos, kedves (nyitott könyv személyiségű) teljesen átlagos külsejű lányt, aki imád orálozni, análozni. Mindenben benne van.
Melyiket választanád komoly hosszabb kapcsolatra inkább, és miért?
Nem tudom mit jelent az hogy titokzatos.
De én azt választanám akivel jobban egy hullámhosszon vagyunk, jól kijövünk, szimpatikusabb stb. Ezt nem lehet néhány leírt parameter alapján meghatározni.
Ha meg össze jövünk akármelyik csajjal, úgyis meglátom benne a szépet és az előnyeit ha lelkileg minden stimmel. Pl az elsőben az hogy szép, vonzó. A nyalni mondjuk nagyon szeretek, az anál jó lenne de nem erőltetem.
A másik csajnak több az előnye szexuális téren és ha szimpatikus akkor úgyis szépnek látom, mindenkiben lehet találni valamit. A szopás nekem mindegy, az anált meg egy idő után úgyis csak ritkán csinálnám már csak az egészsége miatt is tehát ez sem egy hatalmas előny.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!