Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, akit az izgat fel a legjobban, hogy örömet okoz a partnernek?
Nyilván itt nem a viszonzás nélkülire gondoltam, hogy csak a férfi dolgozik, de eddig akárkivel beszélgettem, minden férfi azt várta volna el, hogy csak a nő elégítse ki őt, és hogyha ő már 3-4 alkalommal elment, akkor talán, ha éppen olyan kedve van, akkor foglalkozik a nővel is.
Ez ennyire szokványos volna? Ez lenne az alapelvárás?
Én igen. Valahogy sokkal jobban izgat érezni azt, ahogy a barátnőm/partnerem a csúcsra jut, mint maga az, hogy én elspricceljek.
De mindentől függetlenül: amit leírtál, az még attól is hatalmas nagy bunkóság, aki nem olyan beállítottságú, mint én.
Én voltam ilyen kapcsolatban kérdező. Pont most kommenteltem egy másik kérdés alá. A lényeg hogy elvàrta én szopjam le de mivel annyira kifáradt az orgazmustól velem már lusta volt foglalkozni. Szexben pár lökéstől elment, nyalni nem szeretett.
A kommentemre persze már érkezett is egy reakció hogy bizony a férfi ilyen kifárad az élvezéstől és nem tehet arról milyen gyorsan megy el. Még ilyen szitunál is mentegetik magukat, full önző hozzáállás.
Amugy rengeteg ilyet hallottam hogy az teljesen elfogadott hogy leszopja a csávót a nő és annyi. De olyanról még nem hogy kinyalja a párját és nincs semmi utána. Mert hát neki feláll a farka közben ki kell elégíteni. Én meg felizgulok a szopástól az kit érdekel ugyebár.
ha csak dugunk vagya bas zunk akkor csak magamra figyelek.
Ha sexelünk akkor figyelek rá is.
Ha szeretkezünk akkor inkább rá figyelek. És van amikor csak kinyalom mert ahoz van kedvem,nem kell viszonoznia.
Nekem nagyon is fontos a párom kényeztetése és hogy neki jó legyen. Izgat a látvány amikor látom hogy remeg, élvez, kielégül. Nagyon imádom😍
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!