Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért olyan hihetetlen 5,5-6cm...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan hihetetlen 5,5-6cm vastag pénisz ?

Figyelt kérdés

2021. szept. 18. 16:49
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
10%

Nekem is 5,5 centis átmérőben, pedig nincs 20 centi, és sokkal több orgazmust el tudok érni ezzel a mérettel , mint az adott csaj exe elért előttem.

De ugye az irigyek úgyis lepontoznak.

2021. szept. 18. 19:57
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem tartom hihetetlennek, de nem is láttam még ilyen vastagot, viszont szívesen megnèznèk egy ilyen méretes szerszámot.

Elképzeltem ahogy megnarkolom, és nem èrem át...

2021. szept. 18. 23:33
 13/14 anonim ***** válasza:
52%
Én szeretem. De kell idő ráhangolódni. Páromra óvszert sem kapni. Tudtommal 6,9 a legnagyobb, az pl kicsi.
2021. szept. 19. 14:13
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

13as

Az nem ugyanaz a méret. Valóban 69 milliméteres a legnagyobb óvszer, de az nem a vastagságot jelöli. Nekem pl 4 cm vastag a péniszem, és a standard 52es Durexet használom.

2021. szept. 19. 16:20
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!