Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kalmár Melinda tetszik neked?
11
anunaki apostol jehovauni
akarod mondani..
Azt mondanám neki. A Szíriusz bolygóról jöttem, és most tövig be kell kapnia a farkam és le kell szopnia.
(Szerintem ő sem hiszi el, amit beszél, de hát valamiből meg kell élnie.)
Én ismerem, rendszeresen nézem a videóit. Akik nem hisznek az ezoterikus dolgokban, azoknak nyilván marhaság, amikről beszél. Nyilván nem tudom, hogy milyen arányban van igaza.
Nagyon örülök ennek a kérdésnek, mert nagyon érzéki, kívánatos nő, tehát nekem tetszik. A hangja is angyali, rendkívül izgató. Nem voltam nővel, ezért ha merném, megkérném rá, hogy végre avasson be a szexbe. Én is rendkívül kíváncsi vagyok, hogy vajon milyen lehet az ágyban. Csak akkor tudnék vele ilyen elvont dolgokról beszélni, miután jó nagyot szexeltem vele. Nem is kívánhatnék jobbat magamnak, mint egy ilyen jó kinézetű nővel szexelni, utána pedig jókat beszélgetni vele. De én egyébként rendkívül kíváncsi vagyok arra is, hogy hogyan él, miket csinál nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!