Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Budapesten vannak olyan lányok, nők akik alkalmit
keresnek? Miként csináljátok ezt?
Keresünk, de nem téged és nem itt. Gyenge hirdetés lett. Nem fognak özönleni a nők
2021. szept. 17. 21:25
2/10 A kérdező kommentje:
De nagyon okos vagy.. Hol írtam azt hogy keresek?
Ha csak az érdekelne h keresnek e nem írtál volna várost is h pont ott. Jah és tudom h okos vagyok
2021. szept. 17. 21:29
4/10 A kérdező kommentje:
Szóval mert ki emeletem egy bizonyos ország részt ezért keresek.. Nem értem a logikád és ha én Békéscsabán lakom akkor is Pesti nőket keresnék?? 😅
Mert mi különbség van ha pesten keresel vagy békéscsabán? Ugyanúgy a nők fogják azt fel mennek a tinderre meg egyéb helyekre. Vagy buliba vagy kocsmába mint máshol. Vagy a pesti nők egy külön faj lenne? Miért pont pest érdekelne?
2021. szept. 17. 21:36
6/10 A kérdező kommentje:
És azért írtam Budapestet mert ott van a legtöbb fasz imádó és gondolom nem úgy keresitek hogy oda mentek és ' szia gyere dugni' 😅🤣
Szeretnék alkalmit, de nem olyan egyszerű, úgyhogy annyira aktívan nem keresek. Tinderen már sikerült korábban, illetve amikor társaságban vagyok bulizni, úgy könnyebb ismerkedni. Csak hát ritkán bulizok, de élőben sokkal jobb, mint Tinderen. Nem vagyok annyira szép és a testemmel se vagyok elégedett, úgyhogy inkább emiatt vagyok óvatos, nehogy megbántsanak.
(Nem kérek privátot, anonim módon nem ismerkedem.)
2021. szept. 17. 21:41
Hallod te úgy el vagy tévedve, mint nyáron a Mikulás :D Egy falusi csaj is lehet az. De amúgy el mondom a titkomat. Ha éppen dugni akarok oda megyek a legközelebbi bárba és sörrel csalogatom oda a csapdámba. Majd az éles karmaimmal le szorítóm a bárpulthoz amig sikeresen megkezdem a hipnózist. Majd mikor ez megvolt fel viszem magamhoz és hatalmas felcsatólhatós baràtommal szűztelenítem a fenekét. Vagy a jobbik módszer ide írom gyakorira h puncim van és kapok 30 privátot kiégett, szűz és ronda paliktól akik évek óta itt próbálkoznak.
2021. szept. 17. 21:42
9/10 A kérdező kommentje:
8as. Most már hogy második félig nem értelmes kommentelő vagy... Meg kérdezem és nem csinálok egy ujjab kérdést... Ti annó hol tanultatok szövegértelmezést? És mikor meg kérdezték hogy 'mire gondol a költő' akkor csak a szövegbe le írt 30 szóból ragadtátok ki a lényeget?? Nem csak neked szól a kérdés 😪🤦♂️🤦♂️
Pasi vagyok, de... hogy vannak-e? Igen vannak :) Pontosabban olyan lányok, nők akik akár az úgymond rövid ismeretséget követően is benne vannak ebben-abban (akár alkalmiban is).
Hogy hol vannak? Hát biz' mindenhol. Nincs olyan hely (kivéve egyes tematikus klubok) ahol összegyülekeznek.
Hogy csinálják? Nem ők csinálják hanem TE! Odamész, megszólítasz, beszélgetsz, "rámozdulsz" s látod a kommunikációból hogy mire és mennyire nyitott. Próbálsz bevágódni nála a szimpátiáját maximálisan elnyerni hogy "legyen is valami".
Honnan ismered fel? Külsőleg sehonnan, csak fenti művelet során amikor. Nincs tábla a nyakukban hogy dugniakarok, sem az öltözék nem jelent semmit (attól hogy valaki kihívóan öltözködik még semmit sem jelent).
2021. szept. 17. 22:38
További kérdések: