Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A kicsit husibb nők tényleg...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A kicsit husibb nők tényleg ennyire visszataszítóak a férfiaknak?

Figyelt kérdés

Eddig sosem volt problémám az önbizalmammal, de mostanság azt vettem észre, hogy divat lett vékonynak lenni. Férfiak és nők körében is. És társkeresőkön is azt tapasztaltam, hogy szinte minden férfi azt mondja neki a sportos, vékony alkat kell. Főleg ha egy lány fiatal, akkor ez elvárás. Szép arcom van és nem 120kiló vagyok, na meg alig van narancsbőröm, nem aránytalan a felesleg se rajtam.

Tényleg ennyire kiábrándító egy ilyen alkat pucéran? Mi már szexre se vagyunk jók, maximum 'bevállalnak'? Már félek, ha majd valakivel lefekszem, ő sem fog vonzódni hozzám, csak azért lenne velem, mert nincs jobb..

2021. szept. 17. 19:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
keress már valami random netes nőt, akinek hasonló alkata van, mint neked, és dobj fel egy képet, hogy szerinted mi az, ami már nem kell a pasiknak
2021. szept. 17. 23:10
 22/32 A kérdező kommentje:

#18: pont ezaz, hogy azt látom, jogy senkinek nem kellek. Még tiniként vékony voltam, akkor minden nap leszólítottak többen is, a netes társkeresésnél a 'postaládám' tele volt üzenetekkel. Most meg sehol senki.

Aki meg azt írta, hogy ne siránkozzak meg sarkítsam ki a helyzetet, sok olyan férfi van, akiknek ez tetszik: oké, de miért nem találkozok akkor ilyenekkel? Egy társkeresőn több negatív megjegyzést is kaptam, volt aki a fejembe is vágta, hogy ő sportos nőt keres és húztam az idejét:(

2021. szept. 17. 23:24
 23/32 anonim ***** válasza:

#22 hát ja eléggé a béka ... alatt van az önbizalmad, akut mentális problémával itt nem fogunk tudni pár okos sorral segíteni :(

Társkereső... kiírod hány kg, hány cm, milyen alakú vagy, felraksz egy friss képet és kész. NEM te írsz, hanem várod hogy neked írjanak és abból mazsolázol.

2021. szept. 17. 23:27
 24/32 Mkdir ***** válasza:

Nagyon nem szabad sőt tilos társkeresőn ismerkedni, hidd el. Jó okkal van ott a többség, tisztelet a kivételnek. Amúgy ha azt hiszed csak nőként van baj ezzel akkor elárulom férfiként is. Nézd meg az adatlapokat. Mindenki kigyurt 180-190 magas sportolókat keres.

Tele van sablonos, kisebbségi komplexusos, felszínes emberekkel.

Nekem a való életben sosem volt bajom a tarskeresessel. Volt 80 kilós barátnőm és 43 is. Egyszer kiprobaltam mert olyan volt a munkám hogy nem értem rá szinte semmire. De kösz nem. Eltorzult világ az. Csak fájdalmat okozol saját magadnak.

2021. szept. 17. 23:57
 25/32 anonim ***** válasza:

21: "pont ezaz, hogy azt látom, jogy senkinek nem kellek. Még tiniként vékony voltam, akkor minden nap leszólítottak többen is, a netes társkeresésnél a 'postaládám' tele volt üzenetekkel. Most meg sehol senki."

Nem lehet, hogy ehhez az életkornak is köze van, nem csak a testsúlynak?

A fiatalság mindig is vonzó volt, fiatal közegben az ember amúgy is egy csomó hasonszőrű között mozog, pörög az élet, megy ezerrel az ismerkedés.

Aztán idővel elkezd változni, a munkahely már nem iskola, ahol mindenki naphosszat a többieket bámulja unalmában, egyre több a tartós kapcsolatban élő, így csökken a körülötted lévő facérok száma, és lássuk be az ember elkezdi a fejét is használni a fakra mellett, így nem mozdul rá minden szembejövő csajra (akkor sem, ha egyébként semmi gondja nem lenne semmi baja a csaj kinézetével)

2021. szept. 18. 06:52
 26/32 anonim ***** válasza:

Egyébként ez a fiatalon mennyivel sikeresebb voltam dolog sokakat félre visz.

Nekem például val egy apró mellű lány barátom, aki megcsináltatta a melleit. Mivel pont abban az életkorban volt, amikor amúgy is borzasztó kapós volt a férfiak körében (amúgy kis mellekkel is az volt), így levonta a köveetkeztetést, hogy a férfiaknak csak a mell a fontos.

30 felett mikor visszaesett a tépszerűsége, akkor pár évente nagyobb implantot tetetett be, mert irigyelte a fiatal csajokat, akiket körüldongtak a pasik, míg ő már nem volt annyira a figyelem középpontjában.

A végén gyakorlatilag önmaga szétműtött viaszmásává vált, pedig csak annyi történt, hogy egyszerűen a munkahelyén mindig a gyakornok csajoknak csapták a szelet, és nem neki 30, majd 35 évesen (amúgy még így is talált volna simán minden ujjára 2 pasit, de neki nem férfi kellett, hanem a rajongás)

2021. szept. 18. 06:56
 27/32 anonim ***** válasza:
Én meg pont fordítva tapasztalom! Tinikent nem kellettem a fiúknak, hiába voltam vékonyabb, nem voltam dekoratív megjelenésű, mint kortarsaim, nem figyeltek fel rám, én mindig a korosztalyomat néztem, de hogy ezen felül az utcán megneztek-e, nem észleltem. Kb. 30 éves korom óta, amikor már jó ideje kapcsolatban vagyok, óta forognak utanam az utcán, autóból, néhol flortolnek velem,pedig nem vagyok vékony, hanem formasabb, lehet rajtam markolni. Jelenleg olyan helyen dolgozom irodán, ahol ferfimunkak vannak, és nők alig, hát látom, hogy a huszonevesektol az 50+osokig megneznek, flortolnek, probalkoznak. Tehát attól is függ, milyen közegben mozogsz.
2021. szept. 18. 07:17
 28/32 anonim ***** válasza:

27: "Én meg pont fordítva tapasztalom!"

Mert nem azon múlik, hogy gömbölydedebb vagy vékonyabb e az ember!

A kérdező ugyanott hibázik, ahol kb az összes hasonló kérdés feltevője aki szerint nincs lehetősége ismerkedni MERT (lányok: molett, kis mellű, srácok: alacsony, nem elég izmos, nem jóképű).

Minden ilyen esetben egyetlen egy tulajdonságra vezetik le a sikertelensg okát (tejesen mindegy, hogy mi az az egy), és ilyenkor az aki hasonló tulajdonsággal bír, nem érti, hogy mi a gond, hiszen nála nem okoz problémát ugyanaz.

Pedig a valóságban annyi, hogy messze nem azon az egy tulajdonságon múlik, egyszerűen rögeszmésen kiemeli, és mindent arra vezet vissza.

Az egyik, hogy nem jóképű, a másik, hogy molett.

2021. szept. 18. 08:06
 29/32 anonim ***** válasza:
Nekem is jobban tetszik a husisabb lányok. Szexibbek, mint a csont-bőrök.
2021. szept. 18. 09:26
 30/32 anonim ***** válasza:

sorry 29-es tegnap kellett volna jönnöd!

mostanra a kérdező annyi privát felajánlást kapott, hogy jövő nyárig be van táblázva :)

2021. szept. 18. 09:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!