Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden terhes nônek nagyobb lesz a libidója? Vagy ez egyèn függô?
Figyelt kérdés
2021. szept. 17. 19:37
1/6 anonim válasza:
Van aki zéró szex 9 hónapig. A pàrom még a szülés előtti napon is mászott rám.
2/6 anonim válasza:
Én pont az ellenkezője voltam. Sehogy se lehetett rávenni a szexre, azt se szerettem ha hozzám érnek. Szülés után még kb fél év mire helyreállt, többet nem is fogok szülni. Egy évnél többet szex nékül nagyon kínos szituációkat teremtett és veszekedéseket meg haragot. Gáz.
3/6 anonim válasza:
Egy tipp:
Az összes kérdésre, ami úgy kezdődik, hogy "Minden ..." Arra az a válasz hogy egyénfüggő
4/6 anonim válasza:
Feleségemnek előjött a para, és inkább visszaesett. Persze nem bírta, maszti, közös maszti volt, de volt amikor már nem bírta és csak volt szex, de szolid a korábbiakhoz képest és gyorsan elélvezett egy kis tocsogástól is.
5/6 anonim válasza:
Megválaszoltad a saját kérdésed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!