Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, szeretitek a szőrös pasikat?
Figyelt kérdés
Olyanokra gondolok akiket jobban felizgat a szőrös férfi test mint a csupasz. Kort is írjatok2021. szept. 17. 17:45
11/16 anonim válasza:
12/16 anonim válasza:
13/16 anonim válasza:
Lehet szőrös nyugodtan. Kivéve talán mellkas,
14/16 anonim válasza:
Nekem a szőrös férfiak jönnek be, én úgy gondolom, a férfi legyen szőrös, a nő szőrtelen, de persze elfogadom, ha valaki másképp gondolja, ízlés kérdése.
Szóval nyugodtan lehet szőrös a lába, mellkasa, hasánál, hónalja is (azért ilyen nagy lógó hónaljkutya ne legyen, de nem kell csupaszra nyírni), “ott lent” is elég ha rövidebbre nyírja, hogy ne bozót legyen ott, nem kell teljesen csupaszra. Nekem a rövidebb arcszőrzet vagy borosta is bejön, a szakáll már nem.
Persze vannak extrém esetek, amikor már valakinek a hátán is szőr van, az nekem sem tetszik, de azért nem ilyen az átlag.
15/16 anonim válasza:
Ha nagyon szőrös az nem jön be egyáltalán. Valamennyi szőr lehet rajta. Kivéve a hónalj és a farok/zacsi. Azok legyenek leborotválva.
16/16 anonim válasza:
Leginkább csak a szőrösek jönnek be. Azért ne nézzen ki úgy mint egy majom, de látsszon hogy mégiscsak férfi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!