Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az anális szexről?
Figyelt kérdés
A tegnapi orálos kérdések után, úgy tűnik ma anál nap van. Kíváncsi vagyok, a nemek hogy állnak a kérdéshez. Kérlek szavazzatok! (nem muszáj kifejteni, nem összeugrasztani akarom az embereket, csak a szavazás részére lennék kíváncsi)2021. szept. 17. 14:27
21/26 anonim válasza:
Általában,a szexben és háborúban,mindent szabad. Tehát,tudomásul veszem,hogy vannak akik szeretik.Én nem próbáltam és nem is tervezem.Vonal alatti megjegyzésem,hogy minek,amikor ott van a punci.Az van prütykölésre tervezve. Férfi vagyok.
22/26 anonim válasza:
Nekem volt már sok csajom, de finom análra, csak 2-3cm mélyen és pár másodpercig, ezt minden csaj megengedte, érdekelte őket is és így szívesen kipróbálták.
23/26 anonim válasza:
Nem tartok rá igényt, kívülről szeretem izgatni kézzel és nyelvvel. F
24/26 anonim válasza:
Csodás érzés punciba és fantasztikus popsiba tenni és sokkal nagyobbat élvezek ! f
25/26 anonim válasza:
Az alkotmányban kéne kötelezővé tenni. A fidesznek ezzel kéne kampányolni, nem baromságokkal.
26/26 anonim válasza:
Kedves 25-ös!Vegyük azt,hogy(politikai színezettől függetlenül) megvalósul.Ahogy a 22-es írja,úgy már elég vagy végig kell menni,beleélvezésig?Aki,esetlegesen megszegi,melyik hatóság és hogyan szankcionálja?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!