Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az anális szexről?
Figyelt kérdés
Kipróbáltátok már? Ha igen, tetszett? Ha nem, miért nem?
Élveztétek?
2019. márc. 27. 13:26
1/22 anonim válasza:
Számomra nem vonzó, ezért nem is próbáltam ki, én a pisiszexet sokkal jobban szeretem, és a párom is. 45/ f.
2/22 anonim válasza:
Nem és soha nem is próbáltam és soha nem is akarom...
Van annál jobb testnyílás is a Nőkön nem is egy :)
3/22 anonim válasza:
Én imádom domináns félként! F, 41, dom (hetero)
4/22 anonim válasza:
Próbáltuk, nem mondom rossznak, de a párom mérete miatt nagyon macerás a dolog, mire annyira ki tud tágítani.
5/22 anonim válasza:
Igen, kipróbáltam,Tetszett. Élveztem. ( de ehhez azértelőzmények kellenek, nem lehet ajtóstul rontani a házba :D)
6/22 anonim válasza:
Próbáltuk, nekem nem jó, de lehet hogy a férjem nagy mérete miatt.
8/22 anonim válasza:
Egy próbát meg ér
Nem próbáltam még de nem zárkózom el..
Ha be jön lehet róla szó havi 1x max 2x azért nem akarom hogy a segglyukam fontosabb legyen mint a vaginám
9/22 anonim válasza:
nem lesz fontosabb, csak néha erdekesebb :)
10/22 anonim válasza:
pasiként nekem furcsa volt. nem ugyanúgy ingerel, mint a punci. szóval egyszerre más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!