Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem mit rinyál itt a sok szűz kisfiú, hogy a szopás mennyire alap?
Figyelt kérdés
Hiába győzköditek a népet, titeket úgy se fognak ők le pippantani, max mást ha sikerül meggyőznötök a sok királyléányt.
Felesleges. Miért nem fogadjuk el, hogy van aki szereti, van aki nem. Ennyi. Semmi sem alap, ahogy a szex sem az. Mindenki maga dönti el, hogy hogyan akarja élni az életét és képzeljétek úgy se lehet valaki boldog ha nem nyomkodja pélóját a nő szájába
2021. szept. 16. 20:31
11/14 A kérdező kommentje:
9# normális embernek miért okoz az örömet ha a párjától olyat vár el amitől az viszolyog?
2021. szept. 16. 21:14
12/14 A kérdező kommentje:
Valóban különbnek tartom magam
2021. szept. 16. 21:14
13/14 anonim válasza:
Gondolom te ugyanaz az idióta vagy aki az előbb a #44es választ írta a másik kérdésben. A francok beszél arról hogy örömet okoz nekem amitől más viszolyog. De te nem vagy képes válaszolni arra hogy mi bajod van a párodnak való örömszerzéssel
14/14 anonim válasza:
Az eddigi partnereim közül 2 lány nem szeretett szopni (nem erőltettem nyilván) és 1 lány nem szeretett nyalatni. Az összes többi szerette adni-kapni. Pedig volt néhány partnerem az elmúlt 35 évben. Úgyhogy szerintem ez a probléma nem olyan túl gyakori. Nyilván szeretem, ha így kényeztetnek, de ha TUDOM, hogy a másiknak ez kellemetlen, akkor elveszti az élvezeti értékét az egész dolog, és úgy teljesen felesleges belevágni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!