Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem értem mit rinyál itt a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem értem mit rinyál itt a sok szűz kisfiú, hogy a szopás mennyire alap?

Figyelt kérdés

Hiába győzköditek a népet, titeket úgy se fognak ők le pippantani, max mást ha sikerül meggyőznötök a sok királyléányt.

Felesleges. Miért nem fogadjuk el, hogy van aki szereti, van aki nem. Ennyi. Semmi sem alap, ahogy a szex sem az. Mindenki maga dönti el, hogy hogyan akarja élni az életét és képzeljétek úgy se lehet valaki boldog ha nem nyomkodja pélóját a nő szájába

2021. szept. 16. 20:31
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
úgy is lehet valaki*
2021. szept. 16. 20:31
 2/14 anonim ***** válasza:
90%
Nyughassál már. Hány ilyen kérdést akarsz még kiírni? Mindenki leszarja hogy szopsz vagy sem.
2021. szept. 16. 20:34
 3/14 A kérdező kommentje:
Férfi vagyok
2021. szept. 16. 20:35
 4/14 A kérdező kommentje:
Először írok, mivel egész nap ezt olvasom
2021. szept. 16. 20:35
 5/14 anonim ***** válasza:
76%
De most komolyan, hányszor kérdezed még meg? Miért lennének ezek az emberek szüzek? Szeretnél egy jó szopást, de sose kaptad meg, vagy mégis mi az isten bajod van neked? Irigykedsz? Neked nem alap a szex meg orál, és itt te vagy az a bizonyos szűz fiú. Nő vagyok, szüzen is alapnak gondoltam a szopást, és az is lett a kapcsolataimban, ahogy a nyalás is. Ha másnak nem jön be, hát akkor nem, nekem mindegy.
2021. szept. 16. 20:38
 6/14 A kérdező kommentje:
5# mondom, hogy először írom le a véleményem a témával kapcsolatban.
2021. szept. 16. 20:42
 7/14 anonim ***** válasza:
37%
Ne izgulj, már az anál is alap 🤷🏼‍♂️ meg a mélytorkozás is.
2021. szept. 16. 20:43
 8/14 A kérdező kommentje:
Én sose várnám el egy nőtől. Ha akarja csinálja, de ha nem úgy is jó
2021. szept. 16. 20:44
 9/14 anonim ***** válasza:
73%
Akik nem akarnak szopni azok a tipikus ronda házisárkány jellemű lányok/nők. Normális ember miért nem akarna örömet okozni a párjának??
2021. szept. 16. 20:48
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Pro vagy kontra az rinyál akinek valami nem kerek a rendszerben nyakon felül... A kérdéseddel viszont pont te is rinyálsz, különbnek akarod tartani magad másoknál.
2021. szept. 16. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!