Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért akar az orvosom rendszer...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar az orvosom rendszeresen levetkőztetni (csak bugyi maradjon), egy sima vizsgálathoz?

Figyelt kérdés
Most akkor ez jelent valamit? Egyszer megtettem, de többször nem. Ha azt mondom, hogy nem akkor pofát vág és próbálja rám erőltetni.

2021. szept. 16. 16:58
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
40%

10. Mivel nem írtad, milyen tünetekkel mész, és azt sem, milyen orvoshoz, így nem lehet érdemben válaszolni, és jogosan lehet feltételezni a rosszindulatot részedről. Ha leírnád, milyen tünetekkel mentél, valaki talán eldönthetné, jogos-e meghallgatni a szívet, de gondolom, nem te jártál sok évet orvosira, hogy felülbíráld kapásból, hogyan kellene megvizsgálnia.

A dokik rengeteg gyakorlaton voltak tanulmányaik során, ők rengeteg ilyet láttak. Nekik az emberi test egész mást jelent.

2021. szept. 17. 12:08
 12/14 anonim ***** válasza:
48%

#11: Vagy csak te vagy naív, és valamiért nem tudod elképzelni, hogy nem minden orvost csak a segítőkészsége és hivatástudata vezérel.

Bizony, ha hiszed ha nem, vannak perverzek közöttük is, akik visszaélnek (vagy megpróbálnak visszaélni) a lehetőségeikkel. Háziorvostól a nőgyógyászon át a fogorvosig.

Ezzel persze eszemben sincs azt állítani, hogy minden orvos ilyen, sőt, minden bizonnyal a többség nem ilyen, de a jelenség sajnos igenis létezik. Mint tudjuk, büntetőperek is voltak már zaklatós orvosokkal...

2021. szept. 17. 12:13
 13/14 anonim ***** válasza:
12. Nem vagyok naív, tudom, hogy létezik ilyen. Csak ugya még mindig semmi konkrétum, így nem feltétlen állítom, hogy jogos ebben az esetben. Megértem, ha nem akarsz konkrétumot írni, így viszont mindenki azt gondol, amit akar. Ez kb. olyan, hogy csak annyit mondasz egy orvosról, hoyg hülye v szemét, de nem indoklod meg. Csak az hiszi el, aki mindent elhisz, mert hihetőnek hangzik. A kérdező sem írt konkrátumokat. Így az is lehet, igazatok van, de az is, hogy nincs.
2021. szept. 17. 12:16
 14/14 A kérdező kommentje:
Krónikus beteg vagyok, ezért nem szeretném a pontos betegséget leírni. (Szervi dolog, de nem komoly) A lényeg az, hogy a vizsgálat nem igényel teljes meztelenséget. Az orvos 40 körüli
2021. szept. 18. 03:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!