Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szoktatok pukizni a párotok előtt?
Figyelt kérdés
Mikor történt meg először2021. szept. 16. 11:50
1/12 anonim válasza:
Igen. És nem tudom, kb pár hónap után.
2/12 anonim válasza:
Ja, szerinted egész nap visszatartom?
Ha kll akor fingok egyet, nem akarok bélcsavarodást kapni. Kb egy hét ismerkedés után már "mertem".
20N
3/12 anonim válasza:
Előfordul, de ugyebár kultúra... Otthon sem engeded el családi ebéd közben a habos-babost az asztalnál pedig azé' a szüleidet elég régóta ismered.
4/12 anonim válasza:
Nekem a párom izgalmasnak tartja ha fingok. :D
6/12 anonim válasza:
Szándékosan soha. Ha véletlen akkor nem csinálunk belőle ügyet.
Nettó bunkóság a màsik orra alá fingani.
Ha kell kimegyúnk az erkényre vagy a wc be.
7/12 anonim válasza:
Igen. O is előttem.
Nem tudom mikor volt először. Néha viccet csinálunk belőle néha már idegesíti 😂
F
8/12 anonim válasza:
Volna valami ha az asszony elém fingana, addig lenne a nőm. Nekem lehet, férfinak más mint egy nőnek
9/12 anonim válasza:
8-as te egy kis g*ciputtony vagy. :) Sajnálom a "nőd" bar azt tudod hogy nem a tulajdonod igaz?
10/12 anonim válasza:
Mi szoktunk egymás előtt, bár neki rosszabb mert én mindennap olyat eresztek mint a tojás, és megáll a levegőben, tömény. Ő este szokott inkább, de akkor ki is legyezi a kis makim :D
24f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!