Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknál mindig a szex az elsődleges cél ha
ismerkedésről van szó?
Nos én úgy tapasztalom a pasiknál h mindig a szex az első. Alap h ha valakihez vonzódunk akkor szexelnénk is vele. Az más dolog h ki alakulnak e mellé erős érzelmek is. Nyilván nem kell rögtön oda adni egy nőnek magát ha csak ismerkednek. Persze itt kérdés mindkét fél mit keres
2021. szept. 16. 02:52
Nem a szex az elsődleges cél, de a nők többsége nem tud többet nyújtani.
Egyébként, a nőknél is tökéletesen ugyanaz a helyzet, amit az #1-es leírt és egyetértek vele. A nőknél is beindulnak az ösztönök és szexelni akarnak. Az más kérdés, hogy ők szeretik ezt romantikusabb köntösbe öltöztetni.
2021. szept. 16. 02:57
2# nem értek egyet azzal, hogy a nôk mást nem tudnak nyújtani. Eléggé hímsoviniszta kijelentés...
2021. szept. 16. 03:01
#3: A nők többségére írtam ezt. Sajnos, jelenleg akikkel ismerkedtem, nem agyon tudtak kapcsolaton belül többet nyújtani. Ezt egyre több férfitől és nőtől (!) is hallom.
A generációmban abból áll a legtöbb nőnek a kapcsolat, hogy van egy cuki pofija és egy szép popója. Azt már extrának emelik ki, ha tudnak valami kaját csinálni. Hát, férfiként ez nekem is megy.
Kommunikáció terén siralmasak, érzelmileg instabilak. Ez van, sajnos a legtöbb nő egy ideig szórakoztató, az ágyban megkapható, de azon kívül egyre kevesebb bennük a plusz. A környezetemben pl. egy nőt sem ismerek, aki ne lett volna önként toxikus kapcsolatban vagy ne lépett volna már félre 30 éves korára.
2021. szept. 16. 03:07
Kétféle nő létezik számomra. Van az akinél az ugrik be hogy szeretném megismerni mert valamivel, mondjuk a beszédével, egyéniségével felkeltette a figyelmem, meg van az akit csak jó lenne megdugni. Ez utóbbi esetben mindegy a személyiség, lehet buta mint a tök, lehet egy érdektelen, élettelen picsa is. A másik esetben viszont őszinte érdeklődésem van a nő felé, élvezem a társaságát és ebből alakul ki a többi. A szex pedig nem csak dugás hanem egy teljes testi és lelki beteljesülés ilyenkor. Én ez utóbbit keresem, erre vágyok viszont mivel egy ilyen találkozás ritkán adatik meg az életben ezért azzal szexelek akivel van rá lehetőségem.
2021. szept. 16. 05:45
Az bizony és még a 10. cél is az.
2021. szept. 16. 05:52
Kérdező! Nem jó férfiakkal ismerkedsz.
2021. szept. 16. 06:50
A szex IS. Igen, szükségünk van a szexre, ez van. Ha jó csajról van szó, akkor pláne. Ha komoly terveink vannak, azért akarjuk a szexet IS, ha meg nem, akkor meg azért.
2021. szept. 16. 07:56
2021. szept. 16. 07:57
Igen a szex az elsődleges szempont nálam mint ahogyan a nőknél is :)
2021. szept. 16. 08:41
Kapcsolódó kérdések: