Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit szólnátok ha a barátnôtök...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólnátok ha a barátnôtök szeretne farkakat rajzolni?

Figyelt kérdés
Realisztikusan

2021. szept. 15. 20:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Bíztatnám. Kíváncsi lennék mennyire realisztikusan tudja lerajzolni.
2021. szept. 15. 20:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Tök mindegy nekem.
2021. szept. 15. 20:59
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
ha muvesz, akkor szerintem teljesen normalis, en is szivesen megprobalnek aktot rajzolni
2021. szept. 15. 21:00
 4/7 anonim ***** válasza:
67%
Amíg nem élőben állnak neki más pasik modellt addig egészségére 😂 Ha szeret rajzolni akkor rajzoljon, ha aktokat, vagy falloszokat akar akkor azt rajzoljon. Ha tudnék rajzolni én meg lehet női aktokat, női testeket akarnék rajzolni de ez még nem jelenti azt hogy állandóan félre akarnék kúrni.
2021. szept. 15. 21:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszene
2021. szept. 15. 21:10
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
modellt állnék neki
2021. szept. 15. 21:14
 7/7 anonim ***** válasza:
Tegye nyugodtan, nem zavarna. Nekem ugyan más irányú a hobbim, de az egyik nagymamám festőművész volt.
2021. szept. 15. 22:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!