Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok ha a szûznek hitt barátnôtökrôl kiderülne szex közben, hogy nem az?
A kérdés rólam szól. Van egy barátom. A kapcsolatunk elején azt mondtam neki, hogy szûz vagyok, mert ô szûz barátnôre vágyott.
Jövô hét végére tervezzük az elsôt. Arra gondolam, hogy megpróbálom eljátszani, hogy fáj, és, hogy tényleg szûz vagyok. Tudom nagyon rossz hazugságra építeni egy kapcsolatot, de most muszáj. Meg is rendeltem mûvért,hogy tutira elhiggye majd.
De tegyük fel, hogy nem sikerül... Ti szakítanátok ezért? Vagy mit szólnátok? Észre lehet venni, hogy egy lány szûz vagy sem?
Esetleg nyilvánosan írjatok véleményt és ne priviben. Perverzek kíméljenek...
Kamú! Ilyen célra nincs művér! Ha lenne is, hogyan tudnád adott időben, adott helyen "bevetni"?
A szűzesség megléte vagy nemléte nem izgatna! De az őszinteség annál inkább! És már most? A kapcsolat elején? Akkor mire számíthatok késöbb?
Hogy mit tegyél?
Szégyeld magad! De nagyon! Persze csak ha nem vagy kamú! De ha igen, akkor még annál is jobban!
Szánalmas h eljátszod neki h szűz vagy!
És buta is vagy, mert nem mindenki vérzik ha elveszíti a szüzességét.
Remélem majd talizni fog azokkal a pasikkal akik meghúztak téged, és elmondák h a "dzűz" nője mégsem olyan szűz.
L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!