Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Azok a fiúk aki nem menők,vagányak hány évesen szexelnek először kb?
Ja értem tehát aki nem menő az a normális, rendes, aki pedig menő egy szemétláda:D szerencsére nem ilyen fekete fehér a világ mint ahogy te gondolod.
Normális párjaim voltak akik 16 évesen szexeltek először.
21 ... és 17.000Ft-omba került (1999-ben).
27 éves koromig csak prostik - akkor találtam olyan csajt, aki hajlandó volt velem összejönni.
43 évem alatt barátnőből 3 volt - ekkor természetesen nem jártam prostikhoz. 7 éve vagyok független. Régebben havi 2, az utolsó csaj után havi 8-9 örömlányt fogyasztok. Pénz van rá. Amúgy meg a kutyának sem kellek.
Én menővé🤦♂️🤷♂️🤦♂️🤦♂️🤦♂️ de szar szó, tettem magam.
Elkezdtem gitározni, 13 évesen, 14 évesen már a csajok jöttek maguktól 😂🤣
🎸🎸🎸🎸
🤘🤪🤘
A nem menő és nem vagány is lehet csajozógép.
A menő és vagány is lehet félénk a lányokkal.
Nem szükséges mindenkit egy tulajdonsága alapján megítélni…
A húszas éveim végén megismerkedtem egy egyetemista fiúval, aki informatikát tanult, és tipikusan annak a számítógép előtt ülő srácnak tűnt, akinek utoljára akkor volt kapcsolata női nemi szervvel, amikor kicsusszant a szülőcsatornából.
Ennek ellenére olyan volt az ágyban, mint egy félisten, és miután megismertem a baráti körét, kiderült róla, hogy bomlanak utána a csajok.
Én sose voltam vagány, mégis csajoztam mindig, 15,5 évesen vesztettem el...
Azóta sincs okom panaszra.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!