Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Amikor végigmértek fentről...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Amikor végigmértek fentről lefele egy nőt, úgy hogy látja a csaj is, azt miért csináljátok?

Figyelt kérdés
Nem zavar ilyenkor, hogy a szeme előtt csináljátok?
2021. szept. 15. 13:41
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
megint te vagy? most hol mért végig? a parkolóban megint? vagy mikor mentél be a munkahelyre?
2021. szept. 15. 14:19
 12/18 anonim ***** válasza:
Szerintem azt próbálja jelezni, hogy vele bármikor ágyba bújhatsz.
2021. szept. 15. 14:23
 13/18 anonim ***** válasza:
Én általában azért, mert tetszik a nő, és pont elfelejtem, h mennyire látványosan tudok bámulni. 😂
2021. szept. 15. 14:31
 14/18 anonim ***** válasza:
13%
Én is szándékosan szoktam látványosan bámulni. Legalábbis azokat, akik túlságosan alul vannak öltözve, mégpedig afféle "tanító jelleggel" teszem, hogy vegyék észre magukat, fel kellene normálisan öltözni, nem pedig mutogatnia magát.
2021. szept. 15. 14:44
 15/18 anonim ***** válasza:
47%

14.-nek.

A kérdést hetero, egészséges, férfiaknak írták ki.

2021. szept. 15. 14:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Nem szoktam aluloltozott lenni, hidd el nem csak akkor neznek meg ha kint van mindened.
2021. szept. 15. 15:02
 17/18 anonim ***** válasza:
6. Persze, hogy lepontozlak. Az ilyen "meg se született" volna szöveg nem méltó emberhez. Még ha megkínoz, agyonver valaki, arra rámondod, oké, de egy pici kellemetlenségért ilyet szövegelni, na az a gáz. Ennyivel nekem nem tetszik a szöveget és mondjam azt, meg se születtél volna? Mert senki sem fog felüdülni a szövegedtől, csak rosszabb kedve lesz mindenkinek max, bárki olvassa is.
2021. szept. 16. 01:23
 18/18 anonim ***** válasza:
17-es nyíltan leírni hogy lepontozol... Mintha nem lenne más dolgod. De mindenkinek más a véleménye és ezt ideje lenne már végre elfogadni. :)
2021. szept. 16. 08:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!