Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csaltátok már meg a párotokat??
Figyelt kérdés
Kort és nemet is!2021. szept. 15. 12:44
11/28 anonim válasza:
Igen, sokszor. Elítélem a megcsalást. És meg fogom tenni újra. Egyesnek igaza van a sötét oldalról. Beteges élvezet.
12/28 anonim válasza:
Nem, valahol becsület és tisztesség kérdése!
13/28 anonim válasza:
Még soha.
Bár most szingli vagyok, szóval ha akarnám se tudnám. De nem is akarnám.
26/F
15/28 anonim válasza:
Nem. Viszont az exbarátnőm csalt már meg többször is.
16/28 anonim válasza:
Nem mert nem vagyok egy gerinctelen féreg
17/28 anonim válasza:
Sosem tennék ilyet, de anno középiskolában a barátnőm megcsalt az egyik osztálytársával és utólag derült ki, hogy 3 hónapon keresztül összejártak titokban.
18/28 anonim válasza:
Igen sajnos én is bűnbe estem !48f
19/28 anonim válasza:
Mi történt, hogy most már aki kiírja hogy nem csalta meg még soha, lepontozzák? Ez annyira gáz dolog?
20/28 anonim válasza:
Ilyen a világ! Akkor vagy menő, ha lelkileg is fájdalmat okozol másoknak!
Sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!