Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Voltál már olyan házibuliban, ahol a neked tetsző lányról tudtad, hogy épp megdugják, vagy később kiderült, hogy megdugták a buliban?
Figyelt kérdés
Hogy történt? Mit éreztetek? Honnan tudtátok, hogy szexelt?2021. szept. 15. 01:08
11/15 anonim válasza:
Először döbbenetet, aztán félelmet hogy észrevesznek, majd mértéktelen féltékenységet, ami hamar átcsapott kiváncsiságba és perverz élvezetbe hogy nézhetem őket és észre se veszik
13/15 anonim válasza:
Történt. Egyik haverom, megdugta az egyik nekem tetsző lànyt. Kicsit féltékenységet éreztem, de nem csinàltam ügyet belőle. Ha ő gyorsabb volt akkor meg is érdemelte.
Haverom eltünt a csajjal "mentek cigit venni" 1 óràjukba telt.
Ekkor màr gyanus volt, ismerem a haverom képességeit. Meg màsnap ő is mesélte.
14/15 anonim válasza:
volt, méghozzá egy foglalt sráccal
én cserébe felszedtem a srác barátnőjét (nem volt egy stabil kapcsolat :D), akivel aztán sokkal jobb is volt
15/15 anonim válasza:
Igen, sot egy olyan srac dugta meg a lanyt akibe szerelmes voltam, akire azt hittem, hogy meleg.. haverok voltunk, ismertük egymást az egyetemről. Nem tagadom, sírva fakadtam (ez akkor volt, amikor már lefeküdtünk aludni, sötét volt, nem tudtam visszatartani). Azóta együtt is vannak. Nagyon fáj a mai napig..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!