Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is úgy vannak vele, hogy (férfiként) óvszerben
nem lehet elélvezni, mert alig lehet érezni valamit?
Tény hogy gumi nélkül sokkal jobb - de annyival nem, hogy utána azon legyen gyomorgörcsöd megjön-e a havi, vagy elkapsz-e valamit. Van 1-2 ember aki leblokkol a gumitól "szorít, nem érzem, elszorítja lent" stb., de a többségnek semmi gondja vele. Ha neked lábrázásod van a gumitól akkor dugj olyannal akivel kapcsolatban vagy és hajlandó tabit szedni - s megoldódott a problémád. Addig viszont a felek közösen választanak védekezési módot amit MINDKÉT fél elfogad.
2021. szept. 14. 19:28
11!
”vagy elkapsz-e valamit”
Miért félsz ettől?
A többség párkapcsolatban nem használ gumit. Vajon miért nem?
2021. szept. 14. 19:50
Atyaúristen.... 6 és 8 nem szívesen lennék a párotok helyében.... a fogamzásgátló a teljes hormonrendszert megborítja, így később hatással lehet a gyerekvállalásra is!!! Plusz nem minden nő szedhet fogamzásgátlót, remélem ezzel tisztában vagytok. Amelyik férfi ilyet állít, hogy "én nekem nem megy óvszerben, majd a nő bekapja a tablettát és el van intézve".... lányok kérlek az ilyenek elől meneküljetek.... az ilyen férfinek nem nevezhető... Ha valakinek többet ér az alkalmi élvezet, mint a te egészséged... szerinted ő igazán szeret? Plusz férfiak kérlek erősítsetek meg, hogy vannak még olyanok akik így is tudják élvezni az együttlétet... vagy akkor az én párom különleges. És igaza volt az egyik előttem szólónak, a nőknek is más óvszerben, mégse hallom őket sírni folyamatosan hogy jajjjjjj teljesen élvezhetetlen... Valamit valamiért 28/N
2021. szept. 14. 19:50
#12 ott is kell többnyire némi bizalom, a másik "előéletének" az ismerete, némi "közelebb kerülés" hogy elhagyásra kerüljön a gumi. Alkalmiban a gumi meg szinte kötelező (legalábbis akinek van egy cseppnyi esze az használ).
2021. szept. 14. 19:52
13!
Férfiak kérlek, meneküljetek az olyan nők elől, akik elvárják, hogy életetek végéig gumiban krjatok! Az ilyen nőnek nem nevezhető.
”a nőknek is más óvszerben, mégse hallom őket sírni folyamatosan hogy jajjjjjj teljesen élvezhetetlen.”
De annyi agyatok azért lehetne, hogy tudjátok, a nők élvezetéből jóval kevesebbet vesz el, mint a férfiakéból. Valamit valamiért.
2021. szept. 14. 19:58
14!
Te alkalmikban félsz a betegségektől?
”ott is kell többnyire némi bizalom, a másik "előéletének" az ismerete”
Nocsak, hirtelen fontos lett az előélet?
2021. szept. 14. 20:01
#15 Honnan tudod hogy a mi élvezetünkből mennyit vesz el? Hacsak nem vagy transznemű akkor fingod nincs róla milyen a nőknek. Persze, hogy jobb gumi nélkül ezt senki nem vonja kétségbe. És senki nem mondott olyat, hogy egész életedben gumit kell használnotok. DE aki azt mondja, hogy "szedjél gyógyszert, mert nekem így nem jó, meg mi lesz az ÉN élvezetemmel????" Szerintem az olyannak nem nő kell, elég a guminő. Úgyis kb ugyanarra használná. Fentebb tökéletesen leírták. Hosszútávú kapcsolatban KÖZÖSEN döntik el hogyan védekeznek. Nem pedig a férfi.... ha neked nem tetszik ha egy nő nem szed tablettát, és még akkor se ha rá akarod kényszeríteni.... keress olyat aki megteszi neked..... és ne azon rinyálj hogy mások nem mennek ebbe bele. Bár ekkora önzéssel kétlem ha hosszútávú kapcsolatban képes vagy megmaradni....
2021. szept. 14. 20:06
Nem okoz Libidócsökkenést. Nem a fenét. Akkor nem lenne benne az összes tájékoztatóban okos fiú. Meg tudom, mert szedtem pár évig, és rohadtul nem volt kedvem még maszturbálni sem. De te nyilván tudod pasikent, hogy milyen egy adag mesterséges hormont éveken át szedni, és annak milyen hatása van a szervezetre. :)
2021. szept. 14. 20:09
17!
Erre vannak számok is. Ne tudod idézni, de a férfiéból rengeteg százalékot elvesz.
8És senki nem mondott olyat, hogy egész életedben gumit kell használnotok.”
Mikor szabad elhagyni?
A hozzád hasonlónak meg egy vibrátor.
”Nem pedig a férfi.8
És nem is a nő.
Nektek kéne olyat keresetek, aki csak miattatok lemond az élvezetről.
”Bár ekkora önzéssel kétlem ha hosszútávú kapcsolatban képes vagy megmaradni....”
Te sokkal nagyobb önzéseddel hihetetlen a kapcsolatban való megmaradás :)
2021. szept. 14. 20:23
18!
Én a gumiról beszéltem észlény.
2021. szept. 14. 20:24
Kapcsolódó kérdések: