Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiak miért nem tudnak egyenesek lenni, ha szexelni szeretnének?
Azt tapasztaltam, hogy a férfiak inkább elkezdenek hülyíteni, megjátszák magukat, előadják hogy komoly kapcsolatot akarnak meg minden, pedig igazából csak dugni akarnak. Ez engem annyira kiábrándít. Miért nem lehet őszintén megmondani, hogy figyelj szimpatikus vagy, szeretnélek kicsit jobban megismerni, de jelenleg nem akarok komoly kapcsolatot, csak valakit akivel jól éreznénk magunkat együtt? Miért nehéz ez? Miért jobb gerinctelen hazugnak lenni?
Én személy szerint benne lennék szexkapcsolatban is, de olyannal nem, aki az elején azt hiteti el velem, hogy komolyat akar, aztán csak x beszélgetés vagy x randi után derül ki, hogy nem is azt keres. Az ilyet akkor kukázom azonnal. Míg ha az elején őszinte lett volna, akkor lehet simán belementem volna a lazább kapcsolatba. Így viszont hogy hazudnak, azonnal leírják magukat, természetesen ilyen gerinctelen alakokkal szexre se fogok találkozni. Ott is alap a tisztelet és korrektség.
Ti mit gondoltok erről a jelenségről?
Férfiak akik ilyenek, el tudnátok magyarázni, hogy miért vagytok inkább ilyen suttyók ahelyett, hogy normálisan nyílt lapokkal játszanátok?
Majd ha komoly lesz a dolog akkor lesz szex is.
Addig a nő mással kúr.
Nézd már meg hány nőnek van kiírva hogy csak szex?
Te nem a valóságban èlsz.
Ha az első randin azzal nyitok hogy csak szexet akarok, elhajtanak a jó édes anyámba.
De ha célozgatok arra hogy majd meglátjuk hogy passzolunk, akkor oké.
#15: azért nem ez a jellemző szerintem
#16: van sok átlagos testalkatú lány is. De gondolom neked szép arcú is kell meg legyen perverz meg neked a szőke a zsánered meg ne is legyen olyan buta stb:D aztán ott tartasz hogy fullos csajt akarsz. Vannak teljesen átlagos lányok is, akik szexelni szeretnének, csak rájuk nem figyeltek fel. Csak az ilyen pitsás vékony, cicis csajokra indul be a 'de megdugnám' gondolat
#17: nem úgy kell ezt közölni, hogy szia pista vagyok, megdugnálak. Ha normális vagy, normálisan mondod el az elképzelésed, akkor nem hajtana el az, aki benne lenne szexben. Az persze el fog hajtani, aki komolyat keres, de az nem baj. Azt a lányt minek vernéd át vagy bántanád meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!