Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok mit gondoltok azokról a fiúkról akik szeretnének barátnőt de nem tudnak egyet sem összehozni?
Figyelt kérdés
Szóval aki önkéntelenül van egyedül. Nem szidom emiatt a lányokat, mert nem az ő hibájuk hanem az enyém mert túl zárkózott vagyok.
Hány éves korig van esélyem szűzként barátnőt találnom?
2021. máj. 23. 21:32
1/5 anonim válasza:
Azt hogy gátlásos, önbizalomhiányos, nem határozott és nem magabiztos.
2/5 anonim válasza:
Lehet változtatni kéne a hozzáállásodon.Legyen több önbizalmad.
3/5 anonim válasza:
Inkább gyakorolj önismeretet, olvass ebben a témában és cselekvések által tegyél szert önbizalomra, ez racionális és emocinális megmérettetéseknek a megoldásával lehetséges, ezekből a sikerélményekből lehet táplálkozni. Ehhez viszont más olyan dolog kapcsolódik, amivel tudattalanul is akár gátolod magadat, pl: kifogások, racionalizálás, tagadás stb, amit egy pszichológus tud átlátni és így gyorsabban le is tudod küzdeni. Mindenképpen ajánlánám azt, hogy keress fel egy pszichológust.
4/5 anonim válasza:
Nos már látod a hiba okát - leírtad a kérdésedben. S mit teszel ellene hogy ez megváltozzon? Mert bizony neked kell rajta változtatnod addig a csajozás terén sem lesz változás. Akárhány évesen van esélyed, nem érdekli a nőket szűz vagy-e csak az hogy emberileg, személyiségben szimpatikus vagy-e. Ehhez viszont kell a megismerés folyamata, a kommunikáció.
5/5 anonim válasza:
Kérdező, az a baj, hogy úgy érzem még csak magaddal sem vagy őszinte. 30 éves szűz vagyok, és egyszerű az oka, hogy miért nem voltam nővel. Mert nem is akartam igazán soha hogy legyen. Te csak ábrándozol rajta, meg szeretnél, de nem akarsz, és ez nem kifogás. A szeretni nem egyenlő az akarattal. Ahhoz, hogy nővel legyél, bizony vannak alapvető törvényszerűségek a társadalmunkban, meg úgy evolúciós értelemben is, de ez így van rendjén. Az, hogy te is úgy születtél (feltehetőleg), hogy ösztönösen kiesel az átlag férfi kategóriából (nem kinézetileg, hanem alapvető életfelfogásban, igényekben, férfias ösztönökben), az sem kifogás. El kellene dönteni, hogy neked mi a fontosabb. Egyedül maradni, de önmagad lehetsz mindvégig, nem kell semmi kompromisszum, megfelelés, személyiség változtatás, vagy pedig változtatsz, cserébe veszítesz önmagadból, de lehetsz nővel. Tudod van az a képzeletbeli mérleg a fejedben, az egyik felén az egyik állapot amiben most vagy, a másik, amikor már változtatnod kellene. És pontosan tudod te, hogy melyik helyzetben éreznél több jót, vagy rosszat. Általában az az egészséges, mikor egy férfi ösztönből úgy cselekszik, ami a nőknek is bejön, és amivel meg is tudja hódítani, és az esetleges párkapcsolatban, házasságban sem színészkedés a férfi részéről (ez is születéssel eldől szerintem). Ilyen egyszerű. Sajnos szelekció az élet. Ha így gondolkodsz ahogy most, ugyanitt maradsz ezen a szinten. Ha meg kicsit úgy racionálisan belemélyedsz mint én, nem feltétlenül fogsz megváltozni, de könnyebben elviseled, hogy neked bizony azért nincs, mert ha lenne, akkor pl. rosszul éreznéd magad a bőrödben, a hétköznapokban. Sajnos ilyen a világunk. Azért kívánom, hogy te kitörj ebből. Csak te tudod pontosan, hogy miért nem volt eddig. De mondom, szerintem pontosan azért, mert bár most sem jó, de még mindig jobb, mint alapvető dolgokon változtatni, és megfelelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!