Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért gáz az, ha nem szeretnék...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért gáz az, ha nem szeretnék komoly párkapcsolatot férfiként, hanem inkább lazább dolgokban lennék?

Figyelt kérdés
Olyan nők vonzódnak hozzám akikkel nem akarok komolyat, de ők általában komolyat akarnak és általában nem lesz semmi belőle. Amíg nem találok olyan nőt, akivel szeretnék komolyat, mi gáz van abban, hogy addig laza kapcsolatokban lennék?
2021. szept. 13. 14:04
 1/10 anonim ***** válasza:
91%
Mert nem vállalsz semmi felelősséget, ami gáz.
2021. szept. 13. 14:08
 2/10 A kérdező kommentje:
De, ha valakihez nem vonzódom eléggé nem szeretnék tőle komolyabbat. Ha végre szimpatikusnak tartana egy olyan nő, aki igazán tetszik elkötelezném magam mellette. Amíg nem találok ilyen nőt, addig laza dolgokban benne vagyok.
2021. szept. 13. 14:14
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz, csak erről ne hazudj senkinek. 37N
2021. szept. 13. 14:14
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Amíg a partnereid is tudják, hogy neked nincs komolyabb terved velük és nem vered át őket, addig nincs ezzel semmi gond.
2021. szept. 13. 14:15
 5/10 anonim ***** válasza:
60%

Mert mondjuk ha nincs komoly terved vele, akkor hagyd békén, hét ha talál valakit akinek viszont van. De te azt keresed akivel nem lesznek terveid. Ráadásul ez csakis rajtad múlik, senki se kényszerít hogy hagyd el egyiket vagy másikat.Te teszed őket alkalmatlanná azzal hogy nem akarsz igazából mást, csak dugnii.

Engem ez nem zavar, csak az ha ezt nem látod át vagy egyenesen hazudsz.

2021. szept. 13. 14:20
 6/10 anonim ***** válasza:
Öszintén mond el hogy szabadidő partnert keresel és akkor ez nem gáz! Sok nő ismerősöm sem akar többet!
2021. szept. 13. 14:35
 7/10 anonim ***** válasza:
Még gyerek vagy, majd felnősz. Éld ki magad, de ne kezdj komoly gondolkodású csajokkal.
2021. szept. 13. 14:36
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 31 éves vagyok. Szeretnék komoly párkapcsolatot, de nem találok olyan nőt akivel érdemes lenne. Ez a problémám.
2021. szept. 13. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:
7-es vagyok. Bocsáss meg. Félre olvastam.
2021. szept. 13. 18:48
 10/10 anonim ***** válasza:
31 évesen mlg mindig éretlen vagy, ilyen mód nem felnőtt.
2021. szept. 13. 19:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!