Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Prostituáltnál veszteni el a szüzességet?
Nem a prosti rendezne le téged, hanem te saját magad.
Menj prostihoz, ha neked ahhoz van kedved. Nekünk mi közünk hozzá?
Szerintem itt a 2 véglet a leggyakoribb, vagy nagyon gyors valaki, vagy pedig túl sokáig tart, zavarban van és nem tud elmenni.
Ha ki is próbálod, csak olyanhoz menj, akinek legalább 10+ jó értékelése van. Megkérheted, hogy ne siessétek el a dolgot, de talán jobb döntés ha azt kéred, hogy az elsőt hamar tudjátok le, szerintem ha elmész egy neked tetsző dögös lányhoz, meg fogja oldani elég hamar :D Aztán a második menettel már biztos több szerencséd lenne.
Menj sztem is, én is így voltam vele igaz 21 évesen, bár hozzátenném a haveri körből már 16 évesen mindenki volt nővel, szóval én már igencsak frusztrált voltam addigra, ezért se ment a csajozás.
Egyébként tévhit hogy 5 perc, én is gyorstüzelő voltam az elején, de olyan csajhoz mentem akiről jó értékelések voltak, meg "barátnő feeling" meg ilyenek.
Ügyes volt és elég jól el tudta húzni persze az izgalom meg a tapasztalatlanság miatt így se tartott tovább 15 percnél, viszont volt második menet, kicsit féltem h nem áll fel de elég hamar újra állt a dákó, az már tovább tartott, utána meg dumálgattunk, tök kedves csaj volt.
Fogtam a fejemet rendesen hogy minek vártam én ezzel 3 évet???
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!