Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Bejön Fábián István (thevr...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bejön Fábián István (thevr pisti)?

Figyelt kérdés

2021. szept. 13. 13:20
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
82%

Ő egy családcentrikus, érzelmi alapon gondolkodó, kicsit sem kemény férfi, aki a heves érzelemkitöréseivel és folyamatos rizsázással kompenzálja mindezt, de kétlem, hogy annyira unszimpatikus lenne a nők számára, mint ahogy az eddigi kommentek mutatják.

A GYIK megint csak nem reprezentatív.

2021. szept. 13. 14:41
 12/16 anonim ***** válasza:
55%
Óh, VR Pisti. Megbántam bűneimet komolyan. Olyan rosszfej voltam, csúnya emailt írtam neked.
2021. szept. 13. 20:51
 13/16 anonim ***** válasza:
50%
Nézd milyen csendes ez az olasz család a szomszéd asztalnál Nem is rossz! Nem is rossz. Ahhoz képest hogy mennyire ő tehát hogy hogyha nem egy shotgunnal vesszük mennyire mennyire viszhangos ez a szoba meghogy gyakorlatilag azon a mikrofonon semmit nem lehet állítani és 50%on hagytam a őm a beállítását az audacitynek mindegyiknél ő ugye 50%os hangerőn van hogy egyforma legyen ő itt is ugye megpróbáltuk megfelelően beállítani rajta ezt majd mindjárt elmondom egyeltalán nem rossz!
2021. szept. 13. 23:24
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Pisti nem igazán jön be, Jani annál inkább. Nem szoktam a videóikat nézni, de néha csak azért megnyitok egyet-egyet, hogy megnézegessem :D Balázs is helyes szerintem.
2021. szept. 14. 20:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem hittem ,hogy ezt is meg élem :D :D TheVR itt is menő :D :D
2021. okt. 11. 18:53
 16/16 anonim ***** válasza:
Én imádom mind a kettőt. Ilyen párral biztos nem lehet unatkozni:D
2021. okt. 12. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!