Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A fiúm arra kért,hogy csináljak neki prosztatamasszázst.Mármint,hogy a popójába nyúljak ujjal és úgy masszírozzam neki.Más fiú is szereti ezt?Más lány is csinál ilyet?
Nem, én nem szeretnék ilyen meleges dolgot.
De szerintem beszéld meg vele, hogy inkább feldugsz neki egy műpéniszt ahelyett, hogy a seggében kelljen nyúlkálni.
Vagy: vegyetek be egy pasit, aki fenékbe rakja.
Végülis, az ő szemszögéből is érthető, ha egy domináns, izmos férfi helyrerakja. :))
Igen engem izgat és csináltam már több páromnak is. Tök jó, hogy ilyen nyitott a barátod. Sok férfi feszeng a témától, de igazából nagyon jó élmény.
Ha van kedved és kipróbálod, mindenképp azt javaslom, hogy alaposan zuhanyozzon le, előtte kicsit masszírozd, simogasd a popsi környékét, majd sok síkosítóval próbálj benyúlni, de nagyon lassan. Körmökkel vigyázz. Nem kell olyan mélyre tolni. A prosztata a farok felőli oldalon található, tehát úgy érdemes ujjaznod, hogy az ujjad egy picit a farok fele hajlik belül. Remélem érthető:D tehát ha hanyatt fekszik a barátod, akkor 'kézre fog állni' neked, ha a tenyered felfele néz. Ha már kellemes érzés neki, ellazult stb, közben a másik kezeddel verheted a farkát vagy ha tudod, szophatod közben. Ez a kettő egyszerre lesz nagyon jó érzés:)
Hajrá, szerintem egy próbát megér. Nyitottnak kell lenni, aztán max ha nagyon nagyon nem tetszik neked, nem csinálod újra. De azért gondold át, nem kell azonna elutasítani a kicsit rendhagyóbb dolgokat:)
N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!