Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kavartatok már olyannal, akinek a nevére sem emlékeztek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 12:28
1/9 anonim válasza:
Nem, nem szoktam kavargatni senkivel
De azzal sincs baj ha van egy ilyen élményed.
19L
2/9 anonim válasza:
1x buliban, csók volt csak. Baromi jól nézett ki, de mi tagadás ittam is, a zene is hangos volt, szóval egyáltalán nem emlékszem rá, hogy hívták. Utána pár napig bántam is.
3/9 anonim válasza:
Kb minden hétvégén másik pasit szedek fel. Alig van olyan aki maradandó élményt okozott volna. Minek jegyezzem meg a nevüket? 23N
4/9 anonim válasza:
Fiatalon volt több is...
A legdurvább az volt, amikor párszor kavartam egy sráccal, alig tudtam róla valamit, mindig csak bulik után voltunk együtt pár alkalommal. Aztán egyszer kiszakadt a gumi és onnantól hírét sem hallottam többet.
Nem volt gond, mert szedtem tabit, amiről amúgy ő is tudott, inkább csak az alkalmi jelleg miatt használtunk gumit is. De ez a gerinctelen megfutamodás ez nagyon gáz volt. Akkor még azt hiszem, tudtam a keresztnevét, de elég hamar elfelejtettem. :)
5/9 anonim válasza:
Mindig elfelejtem a nevüket, vagy összekeverem.
6/9 anonim válasza:
3-as. Te sem lehetsz egy maradandó élmény, bár egy húzásra jó vagy mindegyiknek, az biztos.
7/9 anonim válasza:
A legtöbb bulis kaland ilyen, olyan is volt hogy be se mutatkoztunk egymasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!