Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lennétek a párom helyében? Vagy izgatna titeket a dolog?
Azt terveztem, hogy a pasimnak szerzek 4-5 neki kívánatos, szexi nőt. És csapatosan csinálnánk. Őt is meg engem is izgat az ilyen. Mondjuk ő dugna engem, 1 a heréjét nyalná, 1 a fenekét, 1 csókolózna vele, 1-et taperolna, simogatná a punciját, a maradék meg masztizna.aztán csere.
Nektek bejönne? Elfogadnátok? Jó ötlet ez?
És ez a 4-5 szexi nő nem akarja majd hogy megdugja őket élvezésig ??
Én tuti nem akarnàm. 2 nőt dugnék de többet nem.
Akármennyire nagy az állóképessége és kívánja, nem bírna el ennyi nővel, de mondjuk összesen 2-3 partner még lehet izgi, ott lehet talán úgy váltogatni a pózokat/szerepeket, hogy mindenki élvezze.
Ha mindketten izgultok az ilyenre és nem változik meg utána sem a kapcsolatotok, akkor egy próbát megér, hisz mindegy mit csináltok, amíg mindenki élvezi és senkinek nem származik belőle kára :)
22F
De most komolyan hogy lehet ennyi ilyen ismerősöd? Ráadásul olyanok akik be is jönnek a pasidnak.
Mondjuk én nagyon örülnék egy ilyennek, de nálam csak a barátnőm, talán még egy csaj kapna orgazmust, a többiekkel tuti nem bírnék. Úgy meg már nem lenne fair szerintem.
Persze ha mindig váltogatnánk, vagy ha a csajok biszexek és utána meg tudják oldani maguknak akkor az tök jó lenne.
Egynél több csaj nekem leginkább rimjob+blowjobhoz kéne, vagy hogy a mellbimbómat nyalogassák amíg egy csajjal dugok, taperolni már nem kéne kedvem dugás közben.
"Lennétek a párom helyében? Vagy izgatna titeket a dolog?"
Nem, és nem.
Fantasztikus élmény lenne az biztos!
Milyen szerencsés a párod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!