Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok milyen számotokra egy tökéletes domina?
Bár sosem voltam még, de érdekel, viszont pont ezért nagyon fontos a nyitottság, megértés, tudjon kezelni egy teljesen tapasztalatlant, tisztelje a másik igényeit/határait, legyen kreatív, bőbeszédű, segítőkész és korban nem túl elrugaszkodott hozzám képest (kb +- 6-8 év különbség)
22F
A lelki oldal a legfontosabb !
Alàzzon meg, hasznàljon kényére kedvére. Bànjom velem egyéniség ként Úgy alàzzon ahogy az én személyiségemnek fàj.
Vonja meg tőlem az orgazmust.
3-as vagyok. Fontos hogy érett személyiség legyen, és hogy ÉLVEZZE amit csinàl. Mert ez a lényeg nem a külső sztem.
Kétlem hogy fizetősök között lehet ilyet talàlni.
36f
Nálam az a két legfontosabb hogy beleélje magát és hogy a büntetések terén kreatív legyen. Sok dominánál megfordultam már, de csak ahhoz tértem vissza aki kifejezetten kreatív volt alázás, büntetés terén.
Ezentúl már az az extra nálam hogy szeressen bőr, lakk, latex holmikba bújni, mivel ezeket nagyon kedvelem.
Nekem fontos lenne, hogy a személyisége alapból is kissé domináns legyen, viszont tudja helyén kezelni hogy ez csak egy ideiglenesen felvett szerep. Például aki már a bemutatkozásában lehord, szolgaként kezel és semmibe vesz, attól próbálom magam minél távolabb tartani. Akár hivatásos, akár párkapcsolat, fontos hogy a hétköznapokban ugyan olyan emberek vagyunk mint bárki más, és fontos hogy előtte le tudjunk ülni beszélgetni két egyenlő félként és el tudjuk mondani egymásnak a vágyaikat és a határainkat. Kezeljen emberként amikor nincs szerepben, később bőven lesz rá lehetősége hogy megalázzon.
Ezen felül amit már előttem is írtak, legyen nyitott, bízhassak benne, fontos a kreativitás és hogy élvezze amit csinál. Azért párkapcsolatban egy esetleg bizonytalanabb, párját féltő nőtől ez kevésbé elvárható, de nekem fontos hogy a szeánsz idején komolyan vegye amit csinál, és ne féljen büntetni, ne féljen olyan verbális vagy tárgyi eszközökhöz nyúlni, amiket korábban megbeszéltünk. Pl. ha azt mondom szeretném ha megütne, akkor ne sajnáljon, ne gondoljon arra hogy az nekem majd fájni fog. Ha előre megbeszéljük hogy kényszerítsen x dologra, akkor ha közben ellenkezek, tudja hogy az a játék része és legyen bátorsága keményebben fellépni.
Nem említettem még, de nyilván alapvető dolog hogy a vágyaink legalább részben egyezzenek, mert ha két külön világban élünk, akkor az egyikünk biztos nem fogja élvezni.
21/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!