Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden fiunak merevedése van reggel? Állt már fer rosszkor és kinos volt emiatt?
Figyelt kérdés
2021. szept. 12. 09:19
11/17 anonim válasza:
Nálam elég gyakori. Egy héten olyan 3-4 reggel azért előfordul.
Éjszaka lefekvés előtt pl. 3x vertem ki kisebb időközökkel, de ennek ellenére ma reggel is úgy keltem, hogy állt a sátor. :D
12/17 anonim válasza:
Nekem minden reggel,ez még elviselhető mert alább hagy.de esténként már az alvás rovására megy.
F50
13/17 anonim válasza:
Nem minden nap van fiataloknál se.
14/17 anonim válasza:
A rohadt buszon folyton mikor látok valami jó nőt és sokszor látok jó nőt, hál istennek a hatizsakommal takarom mindig mert nagyon kidudorodik. Meg mindig áll sajnos, bárcsak ne állna nagyon zavar amúgy, 0-24-ben áll és az agyamra megy a farkam utalom. 30f
15/17 anonim válasza:
#14 álmodozol arról hogy 0-24 ben áll. Ilyen nincs.
16/17 anonim válasza:
Nekem minden reggel áll és ki is verem 31/F Ha van barátnő ha nincs.
Ha autóba vagy buszon ülök és megyünk akkor rendszeresen ágaskodok. talán a remegésétől de akkor semmi szexuális gondolatom nincs. egyszerüen feláll :D
17/17 anonim válasza:
60 elmúltam de a gond az lenne ha nem állna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!