Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szájba vagy punciba jobb élvezni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szájba vagy punciba jobb élvezni?

Figyelt kérdés
2021. szept. 11. 14:22
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
36%
Eddigi tapasztalataim alapján punciba. Lehet az volt a baj, hogy én vertem bele a szájába miközben benne volt neki, nem attól sültem el, ahogy szopott. Előbbi barátnő, utóbbi alkalmi.
2021. szept. 11. 16:08
 12/13 anonim ***** válasza:
52%
Kár, hogy a 9-es egy homár😒
2021. szept. 11. 16:20
 13/13 anonim ***** válasza:
50%
Nekem punciba pl egyáltalán nem jó érzés, szorít, nem tudom megfelelő ritmusban csinálni, hogy jó legyen az orgazmusom. Nekem kézzel vagy orállal kellemes elélvezni, és lehetőleg úgy, hogy lássam az eredményt, tehát arc, cici, has, popó.
2021. szept. 11. 20:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!