Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A férfiak mit élveznek az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak mit élveznek az arcra élvezésben?

Figyelt kérdés
Kérlek csak normális válaszokat írjatok, tényleg szeretném megérteni. Köszi!

2021. szept. 9. 17:48
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
80%

Semmi megalázó nincs benne.

Pont ugyanannyira vizuális fantázia, mint bármi más, látni az arcát, amikor rá megyek nekem ugyanaz, mint egy csipkés melltartó, egy combfix, vagy egy izgató mozdulat.

És pont ugyanaz, mint a nők amikor felizgulnak egy borostára, egy izmos felkarra, ha a pasason ing van, vagy, amikor felkapja a csajt és a falnak dönti.

Ezek ugyanaz a kategória, mint az arcra élvezni, felizgat, vonzünak találom, izgalmas, mint egy tárgy, egy szó, egy mozdulat

2021. szept. 9. 18:47
 12/34 anonim ***** válasza:
89%
En szép látványnak találom amikor a barátnőm arcán vagy mellén vagy akar bárhol ondó van. De ugyan ez az érzésem az orál-al is. Valahogy szép látvány az ahogyan egy pènisz van a szájában.
2021. szept. 9. 18:47
 13/34 anonim ***** válasza:
54%

21 év telt el az életemből és még mindig fogalmam sincs, miért is jó ez.

Szó szerint semmi értelme. Az "alázós" teória ebben szerintem inkább szánalmas, mint izgató. Ha meg akarsz alázni valakit, akkor már bőven van baj.. Főleg, ha férfiként ezt egy nővel mered megtenni.

Abban egyet tudok érteni, hogy maga a látszat és a mennyiség izgató lehet egy lánynak (volt ilyen barátnőm), de a cucc nem az arcán csattant, inkább a padlón... Hogy miért? Talán mert már 18 évesen eljutottam arra a szintre, hogy nem eröltetünk valamit, amit más nem akar. Főleg ilyen komoly témában.

Btw a 8as versenyzőnek adok igazat, miszerint: nem te lőtted az arcára a cuccot, hanem inkább ő vállalta be, hogy megtegyél egy ilyen szép, romantikus és kedves gesztust.

21/F

2021. szept. 9. 19:00
 14/34 anonim ***** válasza:
49%

Nemtudom,én pl. semmit:D

Mellre vagy hasra sokkal jobban szeretek...Vagy ha úgy akarja akkor magamra is jó,de a lány arcára nem szeretek.

Ettől függetlenül szerintem sem megalázó,de nem tudom hogy mások mit szeretnek benne

2021. szept. 9. 19:08
 15/34 anonim ***** válasza:
49%
Jót tesz a női arcbőrnek, és számomra fontos hogy a kedvesem bőre jól táplált és egészséges legyen. 🥰
2021. szept. 9. 19:09
 16/34 anonim ***** válasza:
44%

Igen, meg akarom alázni a csajomat és Ő is ezt akarja!

#1. Voltam.

2021. szept. 9. 19:13
 17/34 anonim ***** válasza:
61%
Dominancia, bevállalósság, izgató szexuális nyitottság alázás nélkül. 25/F
2021. szept. 9. 19:17
 18/34 anonim ***** válasza:
40%

#17.

“Dominancia alázás nélkül”, aham…

Mesélj még!

2021. szept. 9. 19:19
 19/34 anonim ***** válasza:
45%
Felizgat a tudata hogy érzi a forró kilövellő férfierőt az arcán.
2021. szept. 9. 19:32
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Egyik exem mondta, hogy szeretné néha így befejezni. Ilyen pár havonta 1x alakult így. Ő azt mondta, hogy tetszik neki a látvány, hogy beterít, és folyik le az arcomon, szerinte izgató. Én meg hagytam, nekem ez belefér, semmi gondom vele. Egyébként alázás sosem volt a szexuális életünk része. De pl a jelenlegi páromat kérdeztem, hogy neki mi a véleménye, de csak vállat vont, hogy ő sem érti, hogy erre miért izgulnak ennyien, bennem elmenni sokkal jobb. Vele sose csinálom, nem igényli.
2021. szept. 9. 19:57
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!