Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasiként mit lehet mondani csajnak az alábbi esetben?
Azt, hogy igen, jól érezted magad, mert láttad, hogy ő mennyire élvezte.
Kb
#2 Igaz. De amúgyis minden pasit lepontoznak :), a trollokról nem is beszélve akik meg mindenkinek negatívot nyomnak.
Én egyébként mondtam neki, hogy tetszett hogy rendesen lefárasztottam, de azért rákérdeztem, hogy ugye tudod, én nem mentem el? Tudta, de majd kárpótol.
Hááááááát meglepődnék ha a csajomnál nyomnád le a menetet, mert tudtommal nem lép félre 😂 ("...metetet a csajodnál...")
Egyébként meg legyél őszinte, ha neked jó volt akkor erősítsd meg benne hogy szuper, ha neked valami hiányzott belőle ("nemigazán kényeztetett") akkor nyugodtan tehetsz rá célzást, hogy ó szuper volt, de jó lenne ha te is ...-t csinálnál közben. Legyél őszinte (de ne bántó).
#4 Azért fogalmaztam így, hogy ha veled történne ilyen akkor mint mondanál?
Meg ugyen nem azt írtam, hogy "lenyomtam" ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!