Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy csaj indokolatlanul bunkó, és arrogáns veletek, eszetekbe jut, hogy megbüntetnétek?
Én ahogy a férfiak esetében is, a nőket is undorjtónak tartom ha lekezelőek.
Pláne, hogy a tapasztalataim szerint mindig annak van arca, akinek nincs mire. Én imádom a kedves inteligens embereket, pláne még ha szernyek is. Amúgy utóbbiakara ez szokott igaz lenni. Hogy büntetném e a ribit? :) Hmmm alapjáraton büntetés ezeknek az élet, hogy nem tudnak egy jót mosolyogni, folyton szerepben kell lenniük, adni a végzet asszonyát, boldogtalan nyomorult az összes, szóval a büntetés már pipa. Hozzáteszem a férfiakkal kacsolatban dettó ez van, nálam sosem volt kivételezés.
Nagyon ritkán ha kivételesen jó csaj az illető, de ez 10 évente egyszer.
Sokkal inkább az a jellemző hogy jóban vagyok egy csajjal aki általában kedves velem, szoktunk beszélni szexről stb. És ha néha úgy viselkedik akkor elképzelem hogy milyen lenne egy jó kis hatefuck vele, de a fantázia mindig úgy kezdődik hogy ő is arra vágyik.
Ha tudom hogy valakit nem izgat az ilyesmi akkor nem is jut eszembe ilyenről fantazialni.
Soha nem járatnám le magam annyira, hogy megüssek egy nőt. Nyilván más, ha éppen olyasmit "játszunk" a négy fal között. Akkor csattan a tenyerem a fenekén. De pofon!!? Nem tudom elképzelni, bárhogy is viselkedik. A büntetésnek rengeteg egyébb módja lehet. Nem kell annak fizikai büntetésnek lennie feltétlenül. De ha fizikai is, akkor sem pofon vagy verés.
50+ Ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!