Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Anyatej imádó férfiak vannak itt?
Ki tudjátok ezt a fetist élni valakivel?
A kérdés csak kíváncsiság, nem társkeresés
Webcam modellek alapján írom a véleményem. Akiket eddig láttam, a nagy duzzadt melleik és az anyatej csak még izgatóbbá tették őket.
Valakinek annyira szép, hangsúlyos és hegyes lesz a mellbimbója ilyenkor. Eddig az volt a best, amikor valakinek szabályosan az ég felé meredező rakéta alakú mellei lettek és folyt belőle a tej.
Ettől nőiesebb dolog aligha létezik. Szerintem nincs olyan férfi, akinek ne tetszene :)
Fétisnek nem mondanám, mert természetes, hogy ilyenkor jobban tetszik az adott nő. Élőben megtapasztalni valószínűleg sosem fogom, mivel én nem fogok senkit teherbe ejteni (legalábbis így tervezem).
Szerencsásnek mondhatom magam, hogy egy szoptató anyukával élek együtt.
Mivel tudja, hogy nekem ez bizony már fétis, nagyon extrém dolgot csinált velem. Kézimunkához a tejét használta úgymond sikosítónak! Majd a végén mikor elmentem, a két tej elegyét nyalogatta le a makkomról. Életem legszexibb és legszebb pillanata volt. Remélem lesz folytatás! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!