Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet ilyen?
Párommal elmentünk egyik barátnőjéhez 1-2 órára beszélgetni.
Első körben leszögezem, hogy erős harisnya fétisem van és a barátnőjén pont harisnya volt de valami extrém szexi testszínű.
Sajnos annyira rákoncentráltam a lábára, hogy észrevette. Nyilván nem szólt semmit, de utána próbálta direkt a lábára terelni a figyelmet. Pipiskedett kezével masszírozgatta stb.
Aztán véletlen leborítottam figyelmetlenségemben egy virágot. Semmi gond hozta a porszívót na mondom atyaúristen mi lesz itt.
Felporszívózta a földet, utána a talpát is elkezdte porszívózni (nyilván földes lett) de úristen direkt sokáig szívta a lábát, mivel látta ez is húz engem addig párom mosdóban volt.
Aztán hirtelen látta a farkam már elég merev ezért a porszívó csövét odanyomta, szivatta azt is kicsit. Gyorsan abba hagyta mert látta végem van.
Aztán búcsúzkodáskor pedig csak fülembe súgta, hogy tetszett?!
Nem tudtam rá válaszolni, csak kiléptem az ajtón.
Na most ezt a sztorit hova tegyem mit kezdek a barátnőjével, hogy ennyire felhúzott? Egyrészt izgat is, másrészt tetszik a lába harisnyában is szívesen játszanék vele, plusz ez a porszívós dolognak jó lenne ha lenne folytatása mivel az is totál lázba hozott.
Bármennyire is kamunak hangzik nem az, köszönöm a megértéseteket.
3-as
igen kitudom de egy idegen csajjal meg mégjobban lázba hozott a dolog.
egy kis újdonság meg minden és kiváncsi vagyok milyen lenne.
És ha jobb mint a csajod, váltanál?
Szerinted ha a csajod észreveszi mit csinált volna?
Nagy történetíró vagy barátom. Csak épp kamu mind, amit itt írogatsz...
Ez is Te voltál: https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas__heteroszexualita..
ott véletlenül beírtad kulcsszónak a porszívót. Csak abban nem is esik szó róla. Máskor jobban figyelj! :)
Mi a jó neked ebben, tisztelt Kérdező? Amennyibben a virtuális kamu sztorizgatásra elfecsérelt energiát, időt és kreativitást a valós kapcsolatteremtésre, -építésre fordítanád, akkor talán több valós intim élményben lehetne részed.
És valószínűleg mindenki boldogabb lenne: te is és mi is 😉
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!