Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ffiak, Valaki látott már közterületen boltban étteremben stb. szoknya alatt combfixet hordani ismeretlen nőt? Miért hordják ezt a nők kényelemből vagy szexualitásból?
Figyelt kérdés
Most nyáron dög melegben láttam velem szemben ült a nő épp a cipőjét igazította. Testszínű harisnya volt alig lehetett észrevenni libbenős rövidebb szoknyával. Gondolom a meleg miatt hordott ilyent.2021. szept. 8. 16:57
11/13 anonim válasza:
Egy szinházban láttam, egy jó 40-es csajszin. Testszínű combfixet villantott. Fel volt csúszva a szoknyája, talán nem is foglalkozott vele. Azt hittem rosszul látok. Tőlem közel ült ugyabban a sorban. A villany az egész előadás alatt fel volt kapcsolva. Szerintem észre is vette, hogy nemcsak a műsort figyelem.
12/13 A kérdező kommentje:
11-es tök jó kis sztori. Elég ritka amúgy.
2021. szept. 10. 15:19
13/13 anonim válasza:
Annyira nem ritka amit a 11 es ír. Én egy tanfolyamon üldögéltem és egy kolléganő szoknyája csúszott fel, vagy a harisnya kicsit le? A lényeg. Csodálhattam a testszínű harisnyás lábait, a combfix csipkéje pedig halvány kék (!) volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!