Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, egyetemista ,főiskolás,esetleg gimis csajok, fennt vagytok a puncson?Van aki a párkapcsolata mellett tart sugar daddyt titokban? Mit engedtek, a sugardaddyteknek és mennyiért?
egyetem alatt volt ilyen, ingyen lakást, kocsit kaptam használatra plusz költőpénzt, időnként ajándékokat.
Szexért és a társaságomért
#5: akkor neked nincs túlságosan szerencséd. Az 1 milla tényleg túlzás, az nem annyira a puncs kategória, de a 100 nagyon kevés, persze nem tudom, ezért mit adsz és milyen gyakran.
Nekem 300 volt a minimum, bár volt aki 200-at adott volna, igaz csak havi 2 találkát igényelt volna. Nem ismerlek persze, nem tudom milyen vagy és mire vagy hajlandó, de kaphatnál ennél többet az biztos.
Hogy mit vállalnak az összegtől függ, nyilván lehet olyan lány aki bizonyos dolgokat már nem vállal és lehet olyan daddy is akinek már bizonyos összegeket nem hajlandó kifizetni.
Nekem volt egyetemista lány kapcsolatom, csinált striptizt, csinált masztit kézzel vibrivel, de a szopásért és a szexért már irreálisan sokat akart, így azt már én nem fizettem meg neki, de működött ennyivel is a kapcsolat (lehet volt aki kifizette neki, de jött azért hozzám is, az is jól jött neki).
A daddy-k ígérnek sok mindent, de 100e-t csak tényleg bombázók kapnak, és 2-3 alkalommal szexelnek is havonta érte, kivétel, ha valamelyik daddy-nek mondjuk kizárólag duci nő a zsánere, de ez igen ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!