Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lanyok, kaptatok mar komolyabb fenekelest? Ha igen, hogy viseltetek?
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 19:31
1/11 anonim válasza:
Engem rendszeresen elfenekel
a párom (előjáték gyanánt). Mindig tudja, hogy hol a határ, egyszer kicsit tovább ment és az pár napig fájt, de ennyi. 17/L
3/11 anonim válasza:
Engem egyszer rózsafa vesszővel fenekelt el a pasim úgy ,hogy kiserkent a vérem.
4/11 anonim válasza:
Én vérvörösre pofoztam nők seggét. Gyurmáztam keményen, masszíroztam, paskoltam, farpofákat széthúztam, a vágányt szétsimogattam keményen jó hosszasan puncitól lyukig, egyszerre két lyukat ujjaztam, közben a cicijei a számban voltak lovaglóban.
5/11 anonim válasza:
Még nem kaptam komolyabb fenekelést, de szerintem imádnám nagyon! :)
6/11 anonim válasza:
Rendszeresen kapom, része az életemnek. Ha 3-4 hetente nem táncol végig a pálca a popsimon, ingerült, feszült és depressziós vagyok.
7/11 anonim válasza:
Két nőt fenekeltem eddig el nádpálcával komolyan, de egyikőjük sem bírta méltósággal, volt hiszti meg sírás rívás bőven...
Mielőtt bárki betamadna, közös megegyezésen alapult ez mindig.
8/11 anonim válasza:
Engem a szüleim fenekeltek el alaposan, méghozzá pálcával vagy favonalzóval. Nem vágyok rá, hogy a férjemtől is kapjak
9/11 anonim válasza:
kapok a pasimtól rendszeresen. eszköz nélkül csak a kezével adja a popsimra.
10/11 anonim válasza:
Egyetlen egyszer kaptam egy bőr övvel. Érdekesen izgató volt. Bármikor belemennék újra
18l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!