Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan értelmes érett férfi, aki nem gerjed fiatal lányokra/nőkre?
Figyelt kérdés
2021. szept. 7. 18:15
1/13 anonim válasza:
Kérdező milyen nemű vagy?
Amúgy tuti van aszexualis pasi ő nem gerjed semmire szóval tuti
2/13 anonim válasza:
Van, és olyan kecske is amelyik nem szereti a káposztát.
3/13 anonim válasza:
Igen, nekem a velem egykorú nők jönnek be, de az nem a fiatal korosztály.
4/13 anonim válasza:
Én fiatal férfiként az idősebb nőket preferálom
5/13 anonim válasza:
Minden bizonnyal van, látunk furább dolgokat is manapság. Viszont én normális, értelmesnek tartom magam, de gerjedek rájuk, ez van, genetika. 🤷🏻♂️
7/13 anonim válasza:
Biztos van, de mi a baj ezzel. Ez természetes. Vagy te egy öreg, elcsúnyult nő vagy?
8/13 anonim válasza:
Szerintem nem sok.Ha választani kellene egy feszes testű 20 éves és egy elhízott kalácstérdű 40-es között... a 20 évest választanám.
10/13 anonim válasza:
Nem attól lesz értelmes valaki, mert fiatal nőkre nem gerjed. De nyilván az ellenkezője sem kizárt, létezik olyan érelmes férfi is, aki nem gerjed rájuk. De remélem, az "értelmes" szót nem ezzel akarod definiálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!