Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen SMS-eket szoktatok irni a parotoknak, ami kedvet csinal egy esti munka utani menethez?
Szerintem az nem tetszene neki, ha megirnam, hogy tenylegesen mi jar a fejemben ("szanaszet b+sznalak" stb). Lanyok titeket milyen SMS-ek, üzenetek inditanak be? Szeretnek meglepetest okozni a baratnömnek.
24f
Őszintén szólva engem az ilyenek sosem indítottak be:D az se ha küld képet a farkáról vsgy ilyenek. Jöjjön haza, aztán se köszönés se semmi, ragadja meg a nyakam, húzzon magához, tegyen fel a konyhapultra és dugjon meg:D na ez felizgat. De az ilyen sexchat témából már kinőttem, az nem hoz lázba
De te ismered a barátnőd, mi honnan tudjuk ő mit szeret, mivel tudod felizgatni?:D ezt csak te tudhatod
N
Én simán megírom a feleségemnek, hogy nem szeretnék bugyit találni rajta mire hazaérek :))
Meg hogy nagyon el fogom kapni....
Ez mindkettőnket nagyon felizgat. :)
Ez annyira engem sem izgat. Ha hallom a pasim hangját és úgy mondja mit csinálna velem az beindít.
Ha én küldök szexy képet vagy üzenetet az is elég neki és alig várja hogy velem lehessen.
en nem akarok dickpicet küldeni :D nem a mi stilusunk.
3-as: mit mond neked elöben? en sosem csinaltam ilyet es nem tudom mi lehet egy nö szamara beindito. azt tudom engem mi inditana be, töle ezt meg nem szeretnem megkerdezni, mert akkor szamitana ra es nem lenne olyan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!