Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan csinálhatok cuckoldot...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan csinálhatok cuckoldot a pasimból?

Figyelt kérdés
Sokáig tegyen nagyon féltékennyé?
2021. szept. 7. 14:05
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
89%

Hát szerintem ezt úgy nem lehet megtenni, hogy csak te akarod, és ő erre nem nyitott.

Mindkettőtöknek akarnia (vágynia) kell rá.

Én pl annyira gátlásos vagyok, hogy 3-as szexre többször életemben (2 fiú 1 lány felállás) is lett volna alkalmam, de más férfi előtt nem tudom felállítani a szerszámot...így ezek mindig kimaradtak.

2021. szept. 7. 14:08
 2/15 anonim ***** válasza:
100%

Nem teheted azzá, hacsak nem betegesen akar téged megtartani a saját sérelmei ellenére.

Rengeteg cuckold pasi van, keress egyet, aki erre nyitott. De ne kényszerítsd bele olyan szerepbe, amit nem akar.

2021. szept. 7. 14:09
 3/15 A kérdező kommentje:
Jó de szeretem őt, csak közben szeretnék dominálni is
2021. szept. 7. 14:10
 4/15 anonim ***** válasza:
0%
Mondd meg neki hogy az életet is kikefélem belőled és ő ezt végig fogja nézni. Aztán szólj hova menjek. 38 Bull
2021. szept. 7. 14:15
 5/15 anonim ***** válasza:
85%
Egyetértek az előttem szólókkal, ha ő nem vágyik erre, márpedig azért a többség nem, akkor vagy elfelejted vagy keresel olyat, aki benne van, bár tény hogy ezt előre nehéz megkérdezni, hogy benne lenne-e, de vannak olyan oldalak, ahol konkrétan ilyen érdeklődésű partnert kereshetsz.
2021. szept. 7. 14:16
 6/15 anonim ***** válasza:
86%

Fokozatosan haladjatok sztem. BDSM-en belül mi az amit próbáltatok már?

Ha már kipróbáltatok ezt-azt, és élvezi ha megalázod, az alárendeltséget, akkor fel lehet hozni a cuckoldot. Esetleg eleinte csak a hármas lehetőségét. Ami még működhet, ha még nem próbáltátok próbáljátok ki az erényövet. Ezután szervezz egy hármast, az erényöv viszont maradjon rajta. Innentől már szerintem jönnek a dolgok maguktól.

2021. szept. 7. 14:20
 7/15 A kérdező kommentje:
Milyen oldalsk?
2021. szept. 7. 14:21
 8/15 anonim ***** válasza:
54%
Te nem dominálni akarsz hanem r*banckodni.
2021. szept. 7. 14:54
 9/15 anonim ***** válasza:
100%
Hogyan lehet a gulyáslevesből túrós csuszát csinálni? Kb. ennyire lehetetlen HA nem vágyik rá.
2021. szept. 7. 14:54
 10/15 anonim ***** válasza:
48%
Beszéld meg vele, hogy nyitott kapcsolatot szeretnél, aztán pár alkalom után mondd meg neki hogy mégis rájöttél hogy neked rosszul esik ha más lányokkal fekszik le, viszont te továbbra is szeretnél lefeküdni férfiakkal.
2021. szept. 7. 15:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!